Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Page One dediğimiz ablasının Pay pay diye seslendiği küçük çocuk değil mi? :D Hani komalık olan, Drake o yüzden Sanji'ye kafayı takmıştı.
Sanji fanlığından P1 supernova üstü yaptı adam az önce. İnanılmaz ya. Sanji'nin gücü daha ufacık çocuğa yetmedi, çocuğun yaşını büyütüp Supernova üstü yaptılar. :hhh:
 
Aksiyon güzel. Ancak haki taşırdığı iddia edilen Zoro kan taşırma sonrası adam akıllı yaralanmamış gözükürse ne demek gerekir bilemiyorum. Gerçi Luffy'nin kalıcı yara almadan kurtulduğu Kata'nın saldırısı yanında bu hiç bir şey..
 
Son düzenleme:
Bazı fanlar tetikte bekliyormuş en ufak bir falsoda yerin dibine sokmak için karakterleri. Az sakin yahu bu nasıl bir nefret.
 

Üye silindi 1004

Drake en fazla Page one la aynı ligdedir lakin Zoroyu çizen Hawkins ve Apoo bu seviye değildir demekki Zoro Drakeden zayıf bir Weaknova ve Drake seviyesini geçen Sanjide Realnovadır.:flaugh:
Queen'in yerini alabilme ihtimali olan adam Drake. Hangi aynı lig? Sanji fanlığı nelere sebebiyet veriyor işte...
 
Aksiyon güzel. Ancak haki taşırdığı iddia edilen Zoro'nun kan taşırma sonrası adam akıllı yaralanmamış gözükürse ne demek gerekir bilemiyorum. Gerçi Luffy'nin kalıcı yara almadan kurtulduğu Kata'nın saldırısı yanında bu hiç bir şey..
Oda hikaye olarak anlamı olmadığı sürece kalıcı yara vermiyor. Ufaklıktan kalma yara izi dururken yazdığın gibi Kata yara izi bırakamadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 154)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık