Evet.Luffy'nin ağzında küçük çaplı bir El-Kaide gösterisi yaptı tek coşan Zoro mu?
Zoro'yu tekleyip sonra Luffy'ye saldırmaya başlamış. Zoro'ya tek saldırı yeter demiş.
Takılıyorum ya yoksa biz ciddi yorumcuyuz ayıpsın.Et tu, Brute?
Evet.Luffy'nin ağzında küçük çaplı bir El-Kaide gösterisi yaptı tek coşan Zoro mu?
Takılıyorum ya yoksa biz ciddi yorumcuyuz ayıpsın.Et tu, Brute?
En önemlisi bu bölümden nasıl Sanji övülüyor? Mangada En Kötü Nesil kendi arasında dövüşüyor halbuki.Sosyal deney gibi bir bölüm olmuş.Herkes önceliğine göre bir karakteri savunup diğerinden hiç bahsetmiyor.Bahsedenlerde gömmek için bahsedip darbeyi alan diğer karakterden hiç bahsetmiyor.Halbuki hepsi alıyor darbeyi.Allah akıl fikir versin
Kendi kötü nesilden daha kötü olan bir tek bu ezik var diye galiba...En önemlisi bu bölümden nasıl Sanji övülüyor? Mangada En Kötü Nesil kendi arasında dövüşüyor halbuki.
patladım byunadfşlkjsdnfForum: Zoro'nun zırh hakisi çok fena ya. Adam hasar bile almıyor. En güçlü silahlanma hakisi onda.
Apoo: Düt düt düt düttürü düttürü düttürüüüüü
Silahlanma hakisini zayıf mı gösteriyor bu? Sanki kendini savunduğu zaman kesebildi. Gözlem desen neyse ki Luffy bile vuruldu.Forum: Zoro'nun zırh hakisi çok fena ya. Adam hasar bile almıyor. En güçlü silahlanma hakisi onda.
Adamın feleği şaşmış haraket etmekte zorlanıyorum diyor Zoro demekki hasar dizlerine vurmuş ferini kesmiş.Forum: Zoro'nun zırh hakisi çok fena ya. Adam hasar bile almıyor. En güçlü silahlanma hakisi onda.
Fanatizm kadar haterlıkta akıl tutulması nabıcanZoro'nun Denjiro'ya bakmasını kıskançlık olarak algıladı bu forum. =)
Biz cevabı 937'de verdik.Forum: Zoro'nun zırh hakisi çok fena ya. Adam hasar bile almıyor. En güçlü silahlanma hakisi onda.