Orada bahsedilen who, drake değil.Queen'in yerini alabilme ihtimali olan adam Drake. Hangi aynı lig? Sanji fanlığı nelere sebebiyet veriyor işte...
Orada bahsedilen who, drake değil.Queen'in yerini alabilme ihtimali olan adam Drake. Hangi aynı lig? Sanji fanlığı nelere sebebiyet veriyor işte...
Bende diyorum küçüklere ve zayıflara şefkatli olalım diye mesela ben Zoronun bu elinden sonra ona pek bi acıdım pek üzüldüm.Bazı fanlar tetikte bekliyormuş en ufak bir falsoda yerin dibine sokmak için karakterleri. Az sakin yahu bu nasıl bir nefret.
Nasıl Who?Orada bahsedilen who, drake değil.
P1'a ezik muamelesi çekiyorlar neden acaba..Önceleri oda kükreyen bir dinoydu pazarda ki halini hatırlarsan ne olduysa SobaMask'la taşınca oldu işte....Queen'in yerini alabilme ihtimali olan adam Drake. Hangi aynı lig? Sanji fanlığı nelere sebebiyet veriyor işte...
978"in sonunda queen"in yerine sen geçersin diyor maria. Drake orada fikir belirtiyor sadece.Nasıl Who?
Sobamask koşarak kaçınca dili tutuldu çocuğun.P1'a ezik muamelesi çekiyorlar neden acaba..Önceleri oda kükreyen bir dinoydu pazarda ki halini hatırlarsan ne olduysa SobaMask'la taşınca oldu işte....
Kata'nın manevi anlamı da olacaktı aslında aralarında duygusal bağ oluştu Luffy geleceği gördü vs. İkisine de benzer yara bırakabilirdi ama tercih etmedi maalesef Oda.Oda hikaye olarak anlamı olmadığı sürece kalıcı yara vermiyor. Ufaklıktan kalma yara izi dururken yazdığın gibi Kata yara izi bırakamadı.
Drake niye durduk yere fikir belirtsin. Maria soruyor sen mi geçeceksin diye Drake ben ilgilenmiyorum diyor. Who nerden çıktı.978"in sonunda queen"in yerine sen geçersin diyor maria. Drake orada fikir belirtiyor sadece.
Süt içince düzeliyor :TAksiyon güzel. Ancak haki taşırdığı iddia edilen Zoro'nun kan taşırma sonrası adam akıllı yaralanmamış gözükürse ne demek gerekir bilemiyorum. Gerçi Luffy'nin kalıcı yara almadan kurtulduğu Kata'nın saldırısı yanında bu hiç bir şey..