Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası öyle.İkisinin de senaryo için bahane olduğunu hepimiz biliyoruz.Birinde kan kardeşi olsunlar diğerinde de kılıcı çaldırsın Hiyori ile yakınlaşsın bahanesine çizdi,çiziyor,çizmeye devam edecek.
ama dalga geçmesi iyi olmuyor mu :d
Adamsın twei. ;)



Killer Fafafa diye gülmekten nefret ediyordu ya, o yüzden güldüğü için Kid adamıma ne yaptınız diyordu. Smile meyvesi gücü azaltıyor diye bir şey geçmiyor.

eyv. peki bu fafafa gülüşünden neden hoşlanmıyormuş, gayet şekil aslında :d
 
Bana birisi smile yemenin normal halden daha güçsüz bıraktığına dair bir ipucu gösterebilir mi, bak kanıt istemiyorum, ona işaret eden bir kare. Bu smile seride 1873821238 kere tartışıldı, gülmek dışında başka bir yan etkisinden bir kere bahsedildi mi?
Gülmekten dövüşe odaklanamıyorlar. Dayak arsızı oluyorlar.
 
smile yediği için güçsüz düştüğü yok, en azından meyvenin doğrudan etkisi yok. smile yedi diye güçsüz düştü diyen yanlış sebeplendiriyordur. benim anladığım killeri güçsüz görenler tüm tayfasının ve kaptanının yakalanması, kendisinin işkence görmesi ve ardından meyve yedirilip duygularının alınması veya bi nevi tek duyuya kısıtlanması. yani psikolojik bi değişim söz konusu, meyve yiyip fizyolojik bi çöküş yok. psikolojinin de güce etkisi vardır ama zoro ile karşılaşırken güçsüz olduğunu söylemek tabi günü birlik yorum oluyor. genişçe bakınca aslında bu adamın neden dövüştüğünü, neden birilerine hizmet ettiğini bilmiyoruz. belki de adamı fişekleyen güçlendiren bi anlaşma yapıldı. belki de killer onlar için dövüştükçe kid hayatta kaldı vs. gibi. güçsüzü geç belki daha da azimle savaşmış bile olabilir.
Uçan altılı niye dövüşüyor? Luffy neden adam edilmek için hapishaneye atıldı? Aynı sebeplerden, sıvısı çıkıp sub yapılana kadar egosunu kırıyorlar. Ne şehir efsaneleri çıktı bundan, tey tey tey...
 


Şurada öfke ve kızgınlık gibi duyguları yaşayamadı minvalinde bir şeyler söylüyor. Tabi biraz karışık. Yani bu duyguları tamamen unutuyor mu, yoksa öfkeleneceği zaman onun yerine öfkesini gülme olarak mı gösteriyor, ben tam çıkaramadım. Keza Killer'ın vakti zamanında gülme olayını bırakması, sırf bu yüzden maske takması vs., ama sonrasında sürekli gülmesi durumu ve Kid'in bunu dile getirmesi falan var.

Sonuç olarak eğer birinci durum ise yani duugular tamamen unutuluyor ise bu zaten başlı başına problem. Eğer ikinci durum ise yani duygular gülme şeklinde ifade ediliyorsa şu an için(en azından) bir şey diyemeceğim.
Güçle ilgili bi' şey göremedim valla hacı. Sitenin şehir efsaneleri konusuna eklenmeli. Varsayım yaparsın da kesin gibi niye konuşursun ben onu anlamıyorum, sanki kabul görmüş bir fikir gibi dayayı veriyorlar çaktırmadan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık