Gördüğümüz kadarıyla Killer Kid tayfasının aklı başında olan ve kafası çalışan elemanıydı. Smile'ın bu konuda etki etmiş olmaması bence mümkün değil. Mangada herhangi bir ibaresi yok bu durumun ama ben ileride yarattığı dezavantajların görüleceğine kesinlikle inanıyorum.Smile yemesinin ne tür bir güç düşüşü yaşattığını gösteren bir "şey" var mı diyoruz, yok.
Tüm vücut sargılı olmasının nedeni Killer'ın kimliğini saklamaktı. Yaralı olduğunu saklamak için falan değil. Daha önce sargılı adam görmesek diyeceğiz ki Killer yataktan kalkmış gelmiş de Zoro'yla dövüşmüş
Son bahaneye gelelim. Zoro bile kendi kullandığı silahla arasında bir alaka olmamasına rağmen orağı alıp hem de ağzıyla kullanıyorken nasıl oluyor da Killer'ın kendi kullandığı silahın sadece saplı olanını iki eli, iki koluyla kullanması dezavantaj oluyor Tekrar ediyorum. Zoro hayatında kullandığını ilk defa gördüğümüz silahı ağzıyla kullanıyor ama Killer kullandığı silahın saplı olanını eliyle kullanınca bu handikap oluyor öyle mi
Hani bahane uydurun da azıcık ucundan kenarından tutulabilir bir yeri olsun.
Kimin tanımaması için bandajlar anlayamadım. Ne One Piece dünyasında ne de bizim dünyamızda adamın yüzünü bilen adam yok neredeyse. Oda ve editörleri biliyor desek One Piece dünyasında da o kadar adam biliyordur. Anası, babası, Kid ve tayfası falan. Zaten gizlenmek için vücudunu sargılayan kimse görmedik Killer'ın neden böyle fantezik bir hareket yapacağını düşündün anlamadım.
One Piece okurken keain emin olduğum üç beş konudan birisi sargı varsa yara vardır.
Silahın tipi benziyor diye aynı özelliklere mi sahip olacak. Killer'ın kendi silahının en iyi bilmem kaç silahtan birisi olmadığını nereden biliyorsun da tek fark saplı olması diyorsun bunu hiç anlamadım.
Zoro Tüm Kek arcından sonra bu şekilde ortaya çıksa ne diyeceksen aynısını Killer için de söylemelisin ama Zoro için yukarıdaki şekilde bir tahlil yapmayacağına emin gibiyim.