Bu almadığı hap kalmamış Hody çöp değil miydi ? Niye bir öyle bir böyle diyorsunuz. :/He yani almadığı hap kalmamış jilet gibi keskin balık adam ısırığı, boyundan ısırılmış ama yüzeysel diyoesun :S hiç de öyle değildi sanki. bi de savunmasızsa kk da hasar alırı uzatıp idama getirmek bence hata, kk ölmek üzereydi, hastaydı hatırlatırım derim yoksa. neyse ben zoro ve luffy örneklerini haksız bulduğumu belirtmek istedim. şahsen zoro fanı olup şu olaya bahane üretmek istesem luffy üzerinden vermek yerine hasarı veren kişi üzerinden giderim, haki yüklemiş abi o yüzden içten hasar vermiş falan derim.
Hastalığının ne alakası var.Roger idam edilirken dur savunma yapayım mı demişte hastalığı etkileyecek.Adam zaten öldürün beni diye teslim olmuş.Salmış kendini yani savunmuyor.Gardını indirmiş tamamen.Mom gibi doğuştan savunması olmadığına göre de ölecekti öyle oldu.
Bu durum op evreninde normal insan boyutundaki her karakter için geçerli bir durum sadece Zoro değil.Kurbanlık koyun gibi bekliyorsan kasap bıçağı seni öldürmese de süründürür.
Zoro'nun hatası arkasına bile son anda bakması.Bakaymış diye gömülebilir ona birşey demiyorum.Ama karşısındaki karaktere bakıp hasarını küçümsemek ve düştüğü durumla alay etmek yanlış almış olduğu yara sonrası.