Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King’in ödülü daha yüksek çıkması demek Luffy’nin arc sonu ödülü hatti hesabı olmayan sayılara çıkması demek.
2+ olacağı bariz bence. Zaten yüksek ihtimalle Yonkou olacak. Eğer Teach'in ödülü civarlarında bir ödül olursa, mesela 2.300, bu seviyedeki ödüllerin Yonkou seviyesine giriş ödülleri olduğunu düşünebiliriz sanırım.
 
Biz sağ koldan niye korkalım ? Artık Luffy için geçilmiş bir engel sağ kollar. Şuan da yonkou engeli var önünde. Sadece ödülün niye daha yüksek olduğunun sebebinin kendi açımdan söyliyim dedim. Zaten ödül =güçte olmadığı için King'in ödülünün yüksek olmasının tek değeri piskopat biri olduğunu belirtmesi.
Kesin öyledir. Zaten o engelleri nasıl aştığını görüyoruz :) Atıyorum sana göre ödülü şu an 2.2m olan sağ kol da Luffy'den güçlü değildir. Luffy söz konusu ise ödül sadece bir sayıdır en nihayetinde değil mi ? Aslan Luffy :alkis:

Psikopat diye adama Kata'nın ödülünün yarısını daha vermişler değil mi ? :) Yani King'in ödül 1.5 milyar olsa ve Beckmann çok psikopat bir adam olsa King'in ödülünün yarısını Beckman'ın ödülünün üstüne koyup 2.250m yapabilirler. Çok mantıklı :hhh:
 
Mümkün ve makul geldi.



Hayır hiç de bile :) Zoro King'le karşılaşmasa bile ben King'in Kata'dan güçlü olduğunu savunurum. Çünkü güçten başka hiçbir sebep mevkidaşına +500m ödül farkı koymayı açıklamaz. Yani şimdi sana göre Marco'nun 2 milyar ödülü olsa da Katakuri'den güçlü değil diyeceksin. Böyle bir şey mümkün mü ? :)
Marco'nun ödülü 2 milyar çıkacak zaten King'in ödülü bile 1.5tan fazlaysa.Aynı Marco yanında WB'nin diğer adamları olmasına rağmen 2.247 lik Teach'lere ezilerek yenildiğini de hatırlatayım.Cracker'ın bisküvi askerinin 860 küsür ödül aldığı yerde bana Kata'nın ödülünün anca 1.057 ettiğini bana açıklayamazsın zaten.Kata'nın güç olarak bakıldığında 1milyar etmesi söz konusu değil çünkü.Cracker'ın da anca 800 etmesi durumu olmadığı gibi.King'in alacağı ödülden fazlasını aldığı bariz,BM tayfasında böyle bir şey ise söz konusu değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık