Flying six sanki taraf değiştirecekmiş gibi bi his var içimde
Ondan bahsetmedim ki ben orda.Densetsu King'in olası ödülünden dolayı yazdı ben de Roger ödül olarak çok daha öndeydi WB'den ama güç olarak önde değildi demeye getirdim.İyide adamlar Ohara'yı tarihi araştırdıkları için bombalayıp kaçan birinin başına yüklü bi ödül koydu.Bunlar tarihi araştırdıkları için oluyor.Bu adam tarihi biliyordu zaten orda büyük bir fark koymuştur Wb'ye.Sadece güç değil oradaki mesele
1.110 u hak eder ama 1.8-2.0 bunlar çok uçuk sayılar. Tam da bu sebepten king'ı almamalı.Hangi Sanji fanı diyordu onu hatırlamadım
Sanırım @Millennium Wizard da King'in ödülünün 1.330 çıkmasını bekliyordu.
Zoro'nun ödül en az 1.110m Aha da net rakam yazıyorum
Biz sağ koldan niye korkalım ? Artık Luffy için geçilmiş bir engel sağ kollar. Şuan da yonkou engeli var önünde. Sadece ödülün niye daha yüksek olduğunun sebebinin kendi açımdan söyliyim dedim. Zaten ödül =güçte olmadığı için King'in ödülünün yüksek olmasının tek değeri piskopat biri olduğunu belirtmesi.Bu kadar korkmayın arkadaş yav. Sakinnnn
Teach ile yakın bir değer olur bence. Tabi Arc sonunda olacak olaylara göre Teach'in ödülü de yükselebilir.King’in ödülü daha yüksek çıkması demek Luffy’nin arc sonu ödülü hatti hesabı olmayan sayılara çıkması demek.
Okey o zaman yanlış anlaşılma.Aynen devam edinOndan bahsetmedim ki ben orda.Densetsu King'in olası ödülünden dolayı yazdı ben de Roger ödül olarak çok daha öndeydi WB'den ama güç olarak önde değildi demeye getirdim.
Okey o zaman yanlış anlaşılma.Aynen devam edin
Mümkün ve makul geldi.Benim tahminim King'in ödülü 1.630 zori king'i yenerse wano sonu
1.8 olur.
Hayır hiç de bile Zoro King'le karşılaşmasa bile ben King'in Kata'dan güçlü olduğunu savunurum. Çünkü güçten başka hiçbir sebep mevkidaşına +500m ödül farkı koymayı açıklamaz. Yani şimdi sana göre Marco'nun 2 milyar ödülü olsa da Katakuri'den güçlü değil diyeceksin. Böyle bir şey mümkün mü ?Yahu sırf Zoro'nun rakibi King olacak diye değilse ben bir şey bilmiyorum.Bugüne kadar hiçbir iddiadan kaçmadık Allah'a şükür King göstersin olayını.İddiayı gerçekleştiririz.Ha çok güvenme ben sana yine de söyliyim