Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyide adamlar Ohara'yı tarihi araştırdıkları için bombalayıp kaçan birinin başına yüklü bi ödül koydu.Bunlar tarihi araştırdıkları için oluyor.Bu adam tarihi biliyordu zaten orda büyük bir fark koymuştur Wb'ye.Sadece güç değil oradaki mesele
Ondan bahsetmedim ki ben orda.Densetsu King'in olası ödülünden dolayı yazdı ben de Roger ödül olarak çok daha öndeydi WB'den ama güç olarak önde değildi demeye getirdim.
 
Bu kadar korkmayın arkadaş yav. Sakinnnn :hhh:
Biz sağ koldan niye korkalım ? Artık Luffy için geçilmiş bir engel sağ kollar. Şuan da yonkou engeli var önünde. Sadece ödülün niye daha yüksek olduğunun sebebinin kendi açımdan söyliyim dedim. Zaten ödül =güçte olmadığı için King'in ödülünün yüksek olmasının tek değeri piskopat biri olduğunu belirtmesi.
 
King’in ödülü daha yüksek çıkması demek Luffy’nin arc sonu ödülü hatti hesabı olmayan sayılara çıkması demek.
Teach ile yakın bir değer olur bence. Tabi Arc sonunda olacak olaylara göre Teach'in ödülü de yükselebilir.

Onun dışında Luffy'den "5. İmparator" diye bahsedildiği için, Luffy'yi Yonko ardından en yüksek ödüllü varsayıp hiçbir kumandandan 1.5B üstü çıkmasını beklemiyordum. Şaşırtmayı desem yalan olur.
 

Üye silindi 5781

Zoro'nun ödülden dolayı King'i almasına sorun yaratanlar olmuş.
Luffy'nin Kaido ile ödül farkına bakıp bu Arc'ın ana fikrine bakın derim :D .
 
Benim tahminim King'in ödülü 1.630:beli: zori king'i yenerse wano sonu
1.8:beli: olur.
Mümkün ve makul geldi.

Yahu sırf Zoro'nun rakibi King olacak diye değilse ben bir şey bilmiyorum.Bugüne kadar hiçbir iddiadan kaçmadık Allah'a şükür :D King göstersin olayını.İddiayı gerçekleştiririz.Ha çok güvenme ben sana yine de söyliyim :D
Hayır hiç de bile :) Zoro King'le karşılaşmasa bile ben King'in Kata'dan güçlü olduğunu savunurum. Çünkü güçten başka hiçbir sebep mevkidaşına +500m ödül farkı koymayı açıklamaz. Yani şimdi sana göre Marco'nun 2 milyar ödülü olsa da Katakuri'den güçlü değil diyeceksin. Böyle bir şey mümkün mü ? :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık