Süper.Ödüller var. Yol Kitabesi de var. Çok şey var.
Süper.Ödüller var. Yol Kitabesi de var. Çok şey var.
1.6 civarı olur.kingin ödülü 2 ye yakın bekliyorum 1.8 falan
Bu adamı zoro alırsa ödülü min. 2 milyar olur. Bir anda bu geçiş olmadı yaBilmem. Çok bir şey söylemedi eleman. Genel bir yorum yaptı. Resimden çok balon var, şu şu bilgiler var diye. King'in ödülü de Luffy'den yüksekmiş, ama tam miktarını henüz söylemedi.
İyide adamlar Ohara'yı tarihi araştırdıkları için bombalayıp kaçan birinin başına yüklü bi ödül koydu.Bunlar tarihi araştırdıkları için oluyor.Bu adam tarihi biliyordu zaten orda büyük bir fark koymuştur Wb'ye.Sadece güç değil oradaki meseleRoger WB'den kaç yıl önce ölmesine rağmen aradaki fark 20 yılda anca 500e inmiş bile olabilirken bu dediğin çok bir anlam ifade etmiyor King'in ödülü isterse 1.7 milyar çıksın.Jack'in ödülünün 1milyar olduğu yerde yani Ki ödül=güç diye bir şey zaten yok.
1.320 Queen varken, işkence etmeye bayılan biri 1.5 üstü çıkması şaşırtmaz. Asıl zoro bunu alırsa şaşırtıcı şey olur.King'in ödülü hakkında tahmin konusu açılabilir. Ben Luffy'ninkinden fazla çıkmaz diyorum.
Yahu sırf Zoro'nun rakibi King olacak diye değilse ben bir şey bilmiyorum.Bugüne kadar hiçbir iddiadan kaçmadık Allah'a şükür King göstersin olayını.İddiayı gerçekleştiririz.Ha çok güvenme ben sana yine de söyliyimMilletin Wb'nin yaşadığından bile haberi yok.. Herifin gençliğindeki tavrı yaşlılığında devam etmiş ki duyulan/edilen icraatı bile yok demek ki. Kısacası adam elini eteğini çekmiş o işlerden. 20 sene kasmis da ödülüne yine yetisememiş gibi bir durum yok yani.
Neyse bu ödül konusunu daha geniş bir zamanda konusucaz ama sen yine de soğuk bir su iç reyis. O işten hiçbir şekilde, bak hiçbir şekilde bir kurtuluşun yok
Zoro ve King'in direkt olarak 1v1 atması aşırı ütopik bir hayal zaten, sonra darbeyi Zoro vurursa Wano dışa kapalı olduğundan medyaya "Hacı Zoro yendi bunu." diyip bütün övgüyü Zoro'ya verebilirler.Luffy'nin ödülünden yüksek ama Zoro King'i alacak. Yersen xd
Hangi Sanji fanı diyordu onu hatırlamadımBöyle bir şey bekliyordum iyi oldu bence. King 1.330 çıkacak hahahaha
Mihawk reyizin ödül fena çıkacak. Zoro da bu arc +1 milyarı görür artık