Bulunmayan bir ırk olmasına artmada rol oynayabilir.Aklıma bu geldi. O yüzden BB ile karşılaştırma yapmaktan çekindim. Belki ırkı çok tehlikeli bir ırk , o yüzden ödülü de fazladır.
Bulunmayan bir ırk olmasına artmada rol oynayabilir.Aklıma bu geldi. O yüzden BB ile karşılaştırma yapmaktan çekindim. Belki ırkı çok tehlikeli bir ırk , o yüzden ödülü de fazladır.
Luffy tek başına alamayacak ama.Zoro'nun ödülden dolayı King'i almasına sorun yaratanlar olmuş.
Luffy'nin Kaido ile ödül farkına bakıp bu Arc'ın ana fikrine bakın derim .
Engelleri nasıl aştığını tartışıyoruz, o engeli aşıp aşmadığını tartışıyoruz. Cracker'in ödülü 860 milyonken mevkidaşı Jack 1 milyar. Seni bilmem ama ben ikisinin arasındaki bir dövüşte Cracker'in kazanmasını daha yüksek görüyorum. Velevki Jack kazansın bu çok zor bir galibiyet olacaktır. Yani o 140 milyonluk fark kaptan farkı ve katliamdan geliyor.Bu yüzden King'in ödülü bana göre 1milyar 650 milyon olur en fazla. Luffy'den daha güçlü olmaz benim için bu durumda. Kata'yı ise bilemem. King daha güçlü olabilir. Kendisini savaşırken gördüğümüzde anlarız. Bu arada eğer şuan atıyorum King'in ödülü 2 milyar çıksa Luffy'den güçlü derim ama öyle birşey olmayacak. O ödül çıkarsa Beckman'da çıkar o da belki.Kesin öyledir. Zaten o engelleri nasıl aştığını görüyoruz Atıyorum sana göre ödülü şu an 2.2m olan sağ kol da Luffy'den güçlü değildir. Luffy söz konusu ise ödül sadece bir sayıdır en nihayetinde değil mi ? Aslan Luffy
Psikopat diye adama Kata'nın ödülünün yarısını daha vermişler değil mi ? Yani King'in ödül 1.5 milyar olsa ve Beckmann çok psikopat bir adam olsa King'in ödülünün yarısını Beckman'ın ödülünün üstüne koyup 2.250m yapabilirler. Çok mantıklı
Amiral adayı onlar Çok güçlü yapar bu Uçanları.
Bu çıkarsa forum tarihinde okuduğum en iyi tahmin olur.
Bende 1.3-1.6 arası bekliyorum zaten.Zoro'nun bu arc. sonu alabileceği max ödül miktarı 1.3 1.5 bence.
BM tayfası ile fark çok var zaten. Queen ile smoothie arasında bile 400 milyon var.bu ne la milyarlar milyörler havada uçuşuyor :S katakuriden öncesi ve sonrası diye seriyi ayırmak lazım cidden he...