Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haruno Sakura vs. Roronoa Zoro

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof Samuray dansöz yapar oynatır. OP karakterleri dayanıklılık açısından çok uçuk bir seviyede. Sakura felan komik işler bunlar.
+1 fiziksel güç ve dayanıklılık olarak Op Naruto'dan ilerde ama şaka sanılıyor galiba :D Luffy'nin kkg featini yapabilecek fiziksel gücüyle bir Naruto karakteri yok iken hele.
 
Tüm power uplarini alıp seri sonuna gelen Sakura vs seri sonu gücünün yarısına bile gelmeyen Zoro olmuş.
Yine de Kolay bir şekilde Sakura alır diyemiyorum. Sakura seri sonuna doğru ve yeni seride çok güçlendi, Kaido gibi bir şey oldu fiziksel gücü. Alnındaki mühürü açıp kendini inanılmaz bir şekilde iyilestirebiliyor ama bunun bir limiti var. Mesela 5-10 dakka yapabilir çünkü inanılmaz bir şekilde çakra istiyor hatta bunun için her gün biraz biraz çakra atıyor mührün içine. Zoro'nun Slahlarını haki kokası gibi tanklayamaz, üstüne geldiği an boydan boya yarılır ki Naruto evreninde yaralanmak çok kolay. Mührü ile devasa bir çakra harcayarak iyilestirebilir ama işte çakra miktarı az olan bir karakter olduğu için bunu tüm gün boyunca yapamaz. Ki enmalı saldırılar boydan boya bile kesip parcalayabilir Sakurayı.
Gelelim Zoro tarafına. Sakuranın yumruklarını Kılıçlariyla karsilasa bile metrelerce ileri uçabilir. Direkt olarak bedenine yumrugu yerse ağır hasar alır. Ama haki ile kaplarsa falan bu hasarı azaltır.
Sonuç olarak dövüş uzadıkça Zoro'nun zafer şansının artacağını düşünüyorum. Ve Zoro'nun hemen 5 dakikada paket olmayacağını düşünüyorum. Yani Sakuranın Zoro'dan güçlü olduğunu ama bu vs den Zoro'nun galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum. Tabi kafatası, kaburgasında kırıklar ve her tarafa kan fışkırmış bir şekilde Kuma olayındaki meşhur sahnedekine benzer şekilde olur tipi.
 
Bırak DBZ karakterlerini pek çok Bleach ve Naruto karakteri Saitama'yı öldürebilir. Evet, bildiğin öldürür.

Hayır uzayda nefes alamayan (Boros ile savaşında aya fırlatıılınca gördük bunu) bir karakteri DBZ karakterleri ile karşılaştıramazsın. Dünyayı yok ettiler mi atmosfer dağılır ve havasızlıktan ölür Saitama.
Rüyalarında belki öldürürler oda belki Saitama başlı başına apayrı bir karakter o uzay olayına fazla takılma istersen One'da öyle bir sahne yok yarın One başka bir şey çizerse Uzay ile ilgili retcon yer ki çok retcon yiyor zaten Murata çizdiği için.
 
Hangi alanlarda Kata üstün? İyileştirme, fiziksel güç, dayanıklılık, teknik vs her alanda Sakura daha güçlü. Şu gelecek meselesi tek artısı Kata'nın.
Dayanıklılık mı? Luffy'nin attığı dayağa hayatta dayanamaz. Güç hadi eşit olsun, hız konusunda hiçbir şekilde kapışamaz. Kata zaten neredeyse her saldırıdan kaçabilen birisi, sadece Su jutsuları ile üstünlüğü sağlamaya çalışabilir, ondan başka bir şansı yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık