Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabalık ettiysem kusura bakma, oluyor arada öyle. Sende objektif bir şekilde baksan olaylara daha iyi yorumlar yapabilirsin. Oden'in yaşadığı zamanda amiraller var mıydı? Varsa güçleri şuan ki amirallere göre nasıldı? Aynı mıydı? bilemeyiz. Emin olduğumuz tek bir şey var o da Oden'in Kaido'dan güçlü olduğu. En azından benim düşüncem bu yönde.
Amiraller için şuan önümüzde 4 örnek var. Fuji hariç, tanıtılan 3 amiral birbirine denk seviyeler. Akainu vs Aokiji örneğine bakarak... Amiraller denizcilerin en büyük gücü olarak tanıtıldı. Hani king için 5 gün yangını söndürülemedi dedi ya yanlış hatıtlamıyorsam Akainunun alevi denizin üstünde yanıyordu. Adanın iklimini değiştirdiler... Bunlar çok farklı seviye adamlar. Sadece güç değil aynı zamanda muzzam dayanıklılar. Hayal et Amiraller sence Odenin darbeyi yedikten sonra bayılır mıydı? Akainu vs Wb örneği varken... Türkçesini bekleyip okumam lazım. Ama görünüşe göre gayette Kaido, Odenden güçlü. Oden bom boş duran bir ejderhayı kesiyor. Ne haki kaplamış kendini ne bi savunma yapmış...
 
Kaido’yu böyle kolay kesen biri o darbeden sonra kalkıp tekrar saldırmayı deneyebilir.Pekmezi herkesin akar önemli olan tekrar kalkıp saldırabilmek.Ya bunu denedi mangaka göstermedi yada Momo yüzünden kararsız kaldı.İlki de olabilir bize dövüşü üstünkörü veriyor çizmek istemiyor mangaka.O sahneden sonra direk hapse geçmiş aradaki olayları göstermemiştir yani.
 
Kaido ejder olmadan direk dövüşse acaba nasıl olurdu.

Bence o çiziği yerdi ama dövüşün seyri farklı ilerleyebilirdi.
 

Üye silindi 1004

Oden meyvesi açık halini deşiyor. Kaido normal halinde komaya sokuyor saçmalığa bak. Düşün Luffy Lucci'ye tek vurup dimağını sarsıyor. Lucci de normal halinde Luffy'yi komaya sokuyor. İşte o kadar saçma :gamyon:
Kaido'nun ırkını bilmiyoruz daha. Belki ırkı meyve gücünden daha haşmetlidir. "O sabunu allll" vücut yapısına sahip adam.
 
Odenin tek yiyeceğini söylemiştim ,ilk oden özel hareketi ile çapraz yarasını açacak sonra kaido tek atacak aynı luffy gibi demiştim fakat müdahale olayını tutturamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık