Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 yıl önceki bm'nin şuanki kaido'dan cok farkı yok oden kaido'yu nasıl kestiyse bm'yi de keser benim demek itediğim bm'ni. oden gibi dikkati dağilsa ve gardını düşrüp kaido'dan o saldırıyı yese fark eden bir şey olmaz tek yer. aynı durum kaido icin de gecerli yani her iki tarafda böyle bir durum'da bir birine tek atabilir.
O yıllarda Bm optimumunda muhtemelen. Güncelde 48 yaşında oğlu var kadının.
O darbeden sonra dönüp Kaido'nun ruhunu çekerdi muhtemelen.
 
Aralarındaki yaş farkından. Kaido, Wano'yu gizlice ele geçirmeye çalışırken Big Mom çoktan ülkesini kurmuş Roger'la etkileşime geçiyor. Kaido sürüngen gibi gölgelerin arasında takılıyor. Kaido, Moria'yla uğraşırken ya da uğraştığı en güçlü adam Oden'ken, Linlin'in muhatap aldığı kişi Roger.
Ben bunu unutmuşum ikisi de benzer dönemlerde caylaktı aralrında kac yaş fark var acaba.
 
Hala okuduğunu anlamakta güçlük çekenler var. Kaido yara alınca hemen Momonosuke kozunu oynamışlar. Orada Oden, dövüşü bırakıp oğlunu kurtarmaya da çalışmıyor. Sesini duyunca gayri ihtiyari dönüp bakıyor ve o sırada Kaido arkadan vuruyor. Oden, Taklit Meyvesi'nin olayını bilse bile, buradaki hareketi yüzünden salak ilan edilemez. Kim olursa olsun o durumda bir duraklar ve bakardı.
 
Roger tayfayı dağıttığından beri seri gerçeklikten ve hayal gücünden yoksun çok leş bir şekilde ilerliyor hayran kaldığım oden-i oda nasıl durduracağını bilmiyormuş onu anladım adamı 5 yıl oyalamak için inanılmaz boşlar yapıldı önce toki-nin yaralanmasına sinirlenip saldırıya geçiyor yolda giderken kendi ağzıyla diyor ülkeyi salak biri yönetiyor diye ulan herkesle konuş beraber saldırın yok tek başına gidiyor bariyer sayesinde durduruluyor tamam tek başına olmayacağını anladın hyo ve yasu reislerle konuş beraber saldırın yok onun yerine 5 yıl dans edelim 5 yılın sonunda sevdiği insanlar ölünce saldırma kararı alıyorlar ailesini yasu-ya bırakıp saldırıya geçiyor yasu-nun yanına gitmişsin bari şimdi beraber saldırın yok yine saldırılmıyor her şey oden-i bir şekilde durdurmak için karakter inanılmaz seviyesiz birine dönüştü samuray ruhundan yoksun leş bir karakter oldu zamanında shutenmaru-nun gitmeyin diye bağırdığı samuraylar snatch demişti orda tüyler diken diken olmuştu oden-den öyle bir hissiyat beklerdim ama yok çok üzdü çok
 
Hiyori'nin söylediğine göre bilinen ilk yarasını Enma'dan almış. Çift yara izi olduğuna göre vücuda temas eden ilk kılıcın Enma olduğunu söyleyebiliriz. Hemen ardından salisaniyelik bir arayla habakiri kesmiş yüksek ihtimal.
Kore versiyonunu okuduysan orda elinde iki kılıçla tek seferde o yarayı verdiğini görürsün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık