Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk'ta haki yok çünkü görmedik demek gibi birşey bu. Tabi ki Kaido'yu kesebilecek tek kılıç bu değil. Roger daha düşük seviyeli bir kılıçla da kesebilirdi büyük ihtimalle. Oda'nın abartıp şişirmeleri, klasik. Kaido'nun derisi hasar almıyor diye biliniyor. Bilinen tek yarasını Enma'nın vermiş olması, başka bir şekilde hasar alamayacağı anlamına gelmez. Şu iki cümlenin farkını anlayabiliyor musun?

1- Kaido'yu bugüne kadar kesen tek kılıç Enma.
2- Kaido'yu sadece Enma kesebilir.
Şu an seriye 970'inci bölümden itibaren başlayan birisi gibi konuşuyorsun. Kaido denen zat;

-7 kez yenilmiş,
-Denizciler ve 4 imparatora 18 kez saldırıp yakalanmış/yenilmiş,
-Sayısız kez işkence görmüş,

ama bu kadar şeye rağmen bildiğimiz/gördüğümüz bir yarası bile var mı? Yok. Eeee peki hangi dövüşten yarası var? Oden. Ne ile? Enma ile. Sen bunu bana açıkla, ben tamam ben hatalıyım derim zaten. Ama daha sende bile cevabı olmayan soruların cevabı mangada verilmiş gibi konuşup üste çıkmaya falan çalışma.

Ha diyorsan ki ne Denizciler'de, ne de herhangi bir korsanda Oden'deki gibi haki yok, o yüzden zarar veremediler, amenna.
 
Higurashi ve Semimaru. Bu ikisi olmasa Wano şuanki halinde olmazdı. Kaido falan biraz hikaye kaldı açıkcası.
 
Oden'den beklentim düşmedi de Yonkou seviyesinde diyebilmemiz için Mangaka'nın bize bir sinyal vermesi lazım. İki Yonkou carpisinca gokler yariliyor bunu cizmesindeki amaç simgesel bence. Öyle bir sete ihtiyac var. Onun dışında bir Yonkou'dan eksik bir tarafı yok. Yaşasa ne seviyede olurdu bilinmez. Ama o zamanki güçlerini hala tam bilmiyoruz. Kaido'nun üç yıl öncesinde Moriah ile savaşmış olma felan durumları da var.
Moria olayını ciddeye almıyorum ben. Soykırım yapmış adam. Tokatlamış göndermiş.
Onun dışında bölümü görmek lazım. Şu an yonkou değilse bile yaşasa o seviyede olacağının mesajı verilmiştir. Üstün geldiyse öyle diyebiliriz bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık