MuzluYulafEzmesi
Arkadaşlar Haoshoku Haki adında bir tekniğin olduğu bir seri vardı hangi seriydi o ? Ben karıştırdım serileri galiba (!)
Orochi'ye muhtaç olmasa ortaklıkla falan uğraşmaz direkt ülkeyi işgal edip ele geçirmez miydi zatenOrochi ile ortaklığı sayesinde, Orochi'nin adamları sayesinde hayatta kalan Kaido... Bu kadar gürültülü patlayan bir balon görmedim duymadım...
6 kez daha yenilmiş bu adam zaten. Çok büyük bir şaşkınlık vermemeli savaşta geri kalması.Orochi ile ortaklığı sayesinde, Orochi'nin adamları sayesinde hayatta kalan Kaido... Bu kadar gürültülü patlayan bir balon görmedim duymadım...
Harika yorum aksjsjsjOrochi ile ortaklığı sayesinde, Orochi'nin adamları sayesinde hayatta kalan Kaido... Bu kadar gürültülü patlayan bir balon görmedim duymadım...
Bire birde Kaido alır gibi bir söylem vardı. Ben de bu yüzden Kaido'nun paketlenişlerinin hep birden fazla rakibin karşısında olduğunu düşünmüştüm. Neyse, unvanın gerçek sahibi Oden-sama bu miti de tarihin tozlu sayfalarına gömdü.Balonluk bi durum yok. Kaido zaten defalarca paketlenmiş birisi.