Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce don lastiği gibi uzattı,aptal aptal karakterlere sahne harcadı,önem verdi.Şimdi kalkmış satılar düştü, hızlandır dediler diye kolaya kaçıp herkesi birilerine bağlamaya başladı.
Bağlama kısmı çok kötü değil yaw. Tabi hepsini tek çatı altında toplamasaydı iyiydi.
Neticede Wb'nin birilerine kaptan dediğini gördük yıllar önce. Wb'ye kaptanlık yapanın diğerlerine de yapmaması için bir sebep göremiyorum ben. O yüzden çok garipsemedim işin aslı.
100 bölüm Dressrosa işledikten sonra 5 yılda bitireceğim diyen adama ne kadar küfür etsek azdır.
 
Orochinin yanında ki yaşlı teyze sahte momo yapmış olabilir... Yazık olmuş diyecem Odene de diyemiyorum. Kendi düşen ağlamaz oden efendi. 5 yıl boyunca dans et , orochi ayağını yuzune dayasin kesme sonra hadi kaidoyu yenmeye gidiyoz. Yedirirler mi artık... Bu orochiyi De kesin Zoro indirecek!!
 
Oden'i aşağı çekmenin Mihawk ile alakası varmış? Doğru ya Mihawk bu zamanlarda da en güçlü kılıç ustasıydı. Şimdi mutlaka Oden'den üstün çıkacaktır.:D

Övgüleri falan geçelim. Övgü=Güç diye bir şey varsa söyle tabi.

Kaido'ya yarmasına gelirsek; Kaido'yu kendi gücüyle mi yarmış, yoksa Enma hazretlerinin Kaido keser özel gücü sayesinde mi? Enma'nın yardığı gibi diğer kılıcı ile aynı yarayı açabildiğinde gelirsin yanıma. Ne de olsa aynı haki, aynı güç, aynı övgü(!) diğer kılıcı kullandığında da Oden'de mevcut.:bilmem:
Enma düşündüğün kadar OP bir araç değil. Saçmalıklarının üstüne dahasını ekliyorsun.
Bunu demek, Akainu milleti Magma meyvesiyle değil de x,y,z meyvesiyle de delebilir miydi? Magma sayesinde delebildi demek gibi birşey. Doğru da olsa bunu söylemek anlamsız. Önemli olan Oda'nın bir karakteri ne seviyede gördüğü ve çizdiği. Oden Kaido ile denk dövüşebilecek bir adam. Burada anlatılmak istenen bu. Forumda senin kadar açık ve ayan beyan olan şeyleri eğip bükebilen kimseyi görmedim.
 
Kaidoyu seven arkadaşlar için bir dakikalık saygı duruşundan sonra sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum bir gün elbet gelecekti bu bölüm üzülmeyin ne karekterler gördük. Onun için şimdiden sabır :flaugh:
 
Bu arada 9 kının alayı tokat yemiş ama belli vslerin çoğu çizilmeyecek. Yine üstü kapalı 2 şey gösterir bütün dövüşleri geçiştirecek gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık