Dokuz Kında bir hain varsa bu kesin Kiku. Udonda savaşırken maske takmasının sebebi de budur.
''Saçmalık'' olduğuna sen karar vereceksen zaten işimiz uzun.Enma düşündüğün kadar OP bir araç değil. Saçmalıklarının üstüne dahasını ekliyorsun.
Bunu demek, Akainu milleti Magma meyvesiyle değil de x,y,z meyvesiyle de delebilir miydi? Magma sayesinde delebildi demek gibi birşey. Bazı kılıçların avantajları ve dezavantajları var ve herkes kullanamıyor zaten. Oden Kaido ile denk dövüşebilecek bir adam. Burada anlatılmak istenen bu. Forumda senin kadar açık ve ayan beyan olan şeyleri eğip bükebilen kimseyi görmedim.
Şimdi bölümle ilgili çok bi yazı çıkmadı daha ama Oden düşünce hepsi ordadır hala. Oden düşünce anında kaçmadılar ya? Kaido istese alayını öldürür müydü o esnada? Öldürürdü.Oden'in idamından hemen sonra oluyor bu olay. Öyle bir şey olsa Dokuz Kın ölene kadar korurdu aileyi.
Onu Hyo istiyordu ama. Zaten hain falan olsa yıllarını çaycı"da harcamazdı. Bence hain 9 kından değil ya(onlardan biriyse bile bence Kanjuro"dur.)Dokuz Kında bir hain varsa bu kesin Kiku. Udonda savaşırken maske takmasının sebebi de budur.
''Saçmalık'' olduğuna sen karar vereceksen zaten işimiz uzun.Enma düşündüğün kadar OP bir araç değil. Saçmalıklarının üstüne dahasını ekliyorsun.
Bunu demek, Akainu milleti Magma meyvesiyle değil de x,y,z meyvesiyle de delebilir miydi? Magma sayesinde delebildi demek gibi birşey. Doğru da olsa bunu söylemek anlamsız. Önemli olan Oda'nın bir karakteri ne seviyede gördüğü ve çizdiği. Oden Kaido ile denk dövüşebilecek bir adam. Burada anlatılmak istenen bu. Forumda senin kadar açık ve ayan beyan olan şeyleri eğip bükebilen kimseyi görmedim.
Dediğin başka bişey çocuğunun gözünün önünde ölmesini istememek başka bişeyLan bahsedilen kişi sapık bir bok a yaramayan velet. Ayrıca çocuğunu bu kadar düşünseydi rogerla maceralara atılcağına çocuğunun güvenliğini sağlamaya çalışırdı
Hain Kinemon, 9 Kın üyesi olduğu halde adamı çok seviyorum. Bu kadar çok sevdirdiğine göre Oda bizi ters köşe yapmak isteyecek.Dokuz Kında bir hain varsa bu kesin Kiku. Udonda savaşırken maske takmasının sebebi de budur.