Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 750: Savaşın Yönleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son sayfanın etkisinden anca kurtuldum. Sabo ne yapacak acaba eğer amiralden falan güçlü ise Dragon yonkou falan dinlemez. Dövüşler de yavaştan başladı. Merak ettiğim burgess nerde ve ne yapıyor :/ Abisini çağırsa hiç fena olmaz :/
 
eşleşmeler belli oluyor.genel bir gösterim yaptı.

- zoro vs pica
- franky vs senor
- colessum grubu vs dofun diger adamları.
- lawın anahtar geliyor.diamante ve trebol dofun yanında.law vs diamante ve trebol.doflamingo vs luffy.
- barto rebeccanın koruması.eger barto oraya ulasırsa.barto vs diamante,law vs trebol,dof vs luffy görünüyor.

sabonun olayı normal,saboyu ilk gördügümüzden beri aynı seyi yazmaktan sıkıldım.bana kanıt yok dediler bende içgüdü ve kurgu dedim.gördügünüz üzere e.oda amirali saboyla aradan cıkarıyor.

sonra ace meselesi gecmiş...sıkıysa akainunun karsısına gecseymiş.koka bilmeyen belki bsusohoku hakisine bile hiç çalısmamıs ates adamı magma meyvesini ben yesem bende yenerim.adam magmaya vuramıyor.enelden bile sanssız durumda sunu idrak edin.enelin gücü işlemiyordu ama vurabiliyordu,ace ise vurdugunda bile hasar alıcak her türlü.sonra ates meyvesi kuzanın meyvesini durdurdu ace,kuzanı durdurmadı bunuda hatırlayın.aokiji tekme tokat dövüsseler acei paket eder. ;)

sabo acein bir tık üstü.adam zaten asagı yukarı acee denkti.üstüne yıllarca haki kasmıs ve şimdide o meyveyi yedi.isshonun meteor gücü ates adama hiç bir sey yapamaz,yakın mesafe savasındada gördükkü sabo burgess dimante falan aynı anda sallamıyor.

yani sonuc itibariyle sabo isshoyu yenemese bile,isshoda saboyu yenemez.kuzu kuzu bekliyecek denizciler.

son olarak bölümün adı savas degil,olamaz cünkü ortada savas yok :D
Colessum grubu vs Dofun diger adamları.
Bu olsada bir şey değişmezki yok ederler Colessum grubu bence oraya takviye şart
Sonra Law vs Diamenteve Trebol olur ama Barto da savaşa katılırsa o da etki edecektir doğal olaral ama yine dediğin olmaz
Trebol vs Law komik kaçar:D
Bence Law o kadar efor harcadı daha bir kaç saat önce o da yetmedi kurşunlandı bu bence savaşta etkisini gösterecektir ve bu şekilde oyun dışı kalacaktır, umarım
 
Burguess cok boş bi karakter bence sürekli gülüyo ama yaptığı bişey yok ancsk çer çöpü yener illaki patronuna haber vermiştir. Gelirse güzel olur. Dragon ellerin dert görmesin kral adamsın yorumların her zamanki gibi süper. Kora var dof'un tayflardan ona ne oldu acaba.
 
Colessum grubu vs Dofun diger adamları.
Bu olsada bir şey değişmezki yok ederler Colessum grubu bence oraya takviye şart
Sonra Law vs Diamenteve Trebol olur ama Barto da savaşa katılırsa o da etki edecektir doğal olaral ama yine dediğin olmaz
Trebol vs Law komik kaçar:D
Bence Law o kadar efor harcadı daha bir kaç saat önce o da yetmedi kurşunlandı bu bence savaşta etkisini gösterecektir ve bu şekilde oyun dışı kalacaktır, umarım
law yaralı oldugu için bartoyu attım ortaya. bence,e.oda rebeccayı gönderiyor,kyrosda orda olucak.yani o ikisi birbirine kenetlenir.veya e.oda kyrosu öldürüp rebeccayı bize yamar gibi duruyor.

ama su halindeki lawa, trebol ve dimante aynı anda agır gelebilir.olurda bartoda oraya müdahil olursa ve luffy,barto,lawa yardım et derse,sence ne der ? emredersin luffy-sama :ehe:

dofun o adamları grubu durdurmak için varlar.ve acıkcası dofun adamları epey saglam.orda gercekten adam gibi dövüsecek bir cavendish, birde chinjao var.o sai mai,dev falan onlar dellingeri yensinler öpsün baslarına koysunlar :D

trebol ve lawdada söyle düşündüm.law yaralı oldugu için diamante gibi düz adam, ona kolay rakip olur.ama trebol gibi hareketli ve sakat bir adam lawı bu haliyle zorlayabilir.assolistede doflamingo kalıyor.yada caven tepeye cıkıp diamanteyi alıcak.:good:
 
Rahman kardeş aynı hastalık olsada zenginle fakir arasında aynı hastalık diye bir şey yoktur. Sen gidersin devlet hastanelerinde sürünürsün onlar özel hastanelerde özel doktorlar tarafından tedavi edilir. Senin yıllarca çektiğin tedavi süreci onlarda çok çok daha kısadır.
Örnek
Kylie Minog diye bir sarkıcı gögüs kanserine yakalandıgını ve tedavı ıcın hastaneye yattıgını basına duyurdu. 3 ay sonra konser turuna cıktı .
Benim arkadaşın karısı aynı hastalıkdan 7 yıldır hastanelerde sürünüyor.
O yüzden kendini onlarla bir tutma
Amacım acitasyon falan değil.Sonuçta adam ameliyat oldu.Çizim yapıp,karakterleri konuşturmak dikkat isteyen bir iş.Sonuçta her karakterin bir olayı,bir lafı var.Yanlış bir şey yazsa,sonra ki sayıda kurtarması zor.Bu arcın kurgusu bu.Dersin croco,cobra vivi den ne farkı var karakterlerin.Pek yok.Daha üst versiyonu sadece.Bizi gaza getirecek şeyleri gene çizer.Oda biliyordur baa dan beri okuyucuların beklentisini.Bence de bu hafta bir şey yoktu ama,her haftada ''olmamış beaa'' sıkıyor.Ne gördün gel yorumla bunu yazacağına.Ha bu lafım sana değil ortaya.Derdim bu.Neyse konuyu baltalamayalım.
 
law yaralı oldugu için bartoyu attım ortaya bence.e.oda rebeccayı gönderiyor.kyrosda orda olucak.yani o ikisi birbirine kenetlenir.veya e.oda kyros öldürüp rebeccayı bize yamar gibi duruyor.

ama su halindeki lawa trebol ve dimante aynı anda agır gelebilir.olurda bartoda oraya müdahil olursa ve luffy,barto,lawa yardım et derse,sence ne der ? emredersin luffy-sama :ehe:

dofun o adamları grubu durdurmak için varlar.ve acıkcası dofun adamları epey saglam.orda gercekten adam gibi dövüsecek bir cavendish birde chinjao var.o sai mai,dev falan onlar dellingeri yensinler öpsün baslarına koysunlar :D

trebol ve lawdada söyle düşündüm.law yaralı oldugu için diamante gibi düz adam ona kolay rakip olur.ama trebol gibi hareketli ve sakat bir adam lawı bu haliyle zorlayabilir.assolistede doflamingo kalıyor.yada caven tepeye cıkıp diamanteyi alıcak.:good:
Sai İdeo veya o uzun bacaklı abimizde de iş var ya o Dillengeri filan harcarlar o kadar küçümsemek iyi değil. Hem orada kalite olarak üstünler hemde oyuncu olarak Cavendish Kafa dede yeterken bide diğerleri orayı yıkar, sonra Cavendish bu bebelerle uğraşmaz uğraşmamalı.
Law olayını güzel açıklamışsın böyle olmalıda yıprandı o kadar bi zahmet git bayıl bide Trebol logia olunca işi biraz daha zorlaşıyor ama yinede Cavendish veya Barto gelmesin desemde gelecek o anahtarla sonra bide Kyros var yani Dofun şuan yeterli adamı yok Cp0 bi el atsa fena olmaz, karışmasınlar Dof vs Lufy'e kimse:D

Reiper
Komik yorumlar atmasak Senormuş yok sokaktan geçen herhangi bi adam:good:
 
O hastalığı geçirmiş biri olarak gayette tanımadığım birisi de olsa korurum.Ya oku,ya da dırdır etmeyin.Olay bu.Her hafta''aa ama boş bölüm,olmadı bu,nee haftaya bölüm yokmu''.Bölüm yorumundan çok bu mesajlar var.Adam isterse 10 tane marineford gibi savaş çıkartır.Dolu dolu bölümler sunar.Ki tüm bölümler dolu.Boş sayfa yok.Hikaye den sapmadan,adam ilerliyor.En azından naruto ya da içigo power-up mangası gibi değil.Arclar tekrar ediyor mu? Evet.Dangalak bir kral ve ergen prensesler.Ama adamın serisi bu.İnsanları bu seriye bağlayan farklı etmenler.Karakterler,kurgu.Ama şu ''bu haftada olmadı'' durumları sıktı cidden.Adam hasta yahu.Kalkıp haftaya bölüm çıkarıp,2 yıl ara var,sonra ayda 1 çıkaracağım dese kim ne yapabilecek ? Parası ya da tarajı mı azaldı? Patlatır bir savaş para da kazanır namda.Olay bundan ibaret.
Bilader simdiki o hastaliktan diyelim daha oncekiler neydi peki bu adamin hala savunulacak bi tarafini buluosunuz ya ne diyim ben size
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık