Çılgın çoçuk önce bi düzgün cümle kur ardından sesli harflerin varlığını kabullen ondan sonra ateşini söndürürüz senin rahat olOlm biz size soracaz mangayi okumak icin parasiz avukatligini yapiosun adamin. Hyr yapabilsen icim yanmicak
Çılgın çoçuk önce bi düzgün cümle kur ardından sesli harflerin varlığını kabullen ondan sonra ateşini söndürürüz senin rahat olOlm biz size soracaz mangayi okumak icin parasiz avukatligini yapiosun adamin. Hyr yapabilsen icim yanmicak
Law vs Smoker+Tashigi+G5 çok uzun sürmüştü, bu olmaz bence. Dof vs Smoker + Tashigi + G5 daha uygun.Sabo vs Fujitora+Bastille+denizci askerleri,Law vs Smoker+Tashigi+g5 askerleri'nin gelişmiş bir versiyonu olacak gibi duruyor.Gönlüm Sabo'nun bunları yemesinden yana
Daha önce de söylemiştim vsler belli oluyor yavaş yavaş;
Zoro vs pica
Trebol vs bartolomeo
Diamante vs law
luffy vs dof
Diamante'yi kolayca yenen law Luffy'e katılıp Dofilamingo'nun klonunu alır.Arc'ın yükselen isimleri Sabo,Luffy,law olur..
Cevap veremeyince hemen yaziya sardin ha komik çocuk seni ayrica telefondan giriyorum olur oyle seylerÇılgın çoçuk önce bi düzgün cümle kur ardından sesli harflerin varlığını kabullen ondan sonra ateşini söndürürüz senin rahat ol
Beni yakaladın dostumCevap veremeyince hemen yaziya sardin ha komik çocuk seni ayrica telefondan giriyorum olur oyle seyler
There is a someone understanding me.Too sexy!
Leyla ile mecnun dizisinde "ismail abi" karakteri; 'o gemi bir gün gelecek' diyordu ya senin beklentin de bu söylemi andırıyor. Sanji tarafını bekleyenler için de aynısını diyebilirim.her bölüm sonunda aklıam geliyor gerçekten bunu hissediyorum bu sanjilerin yardımına jinbei gelecek diye suyu kullanıp oradan kacırtıcak diye hep hayal ediyorum inş öyle birşey olur