Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 954 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Aslında o kadar umutsuz değil. Big Mom tayfasıyla ayrı düşmüş durumda. Üstüne yanlarında Kata yok. Bizimkiler gidip Big Mom’ın tayfasını paketlerse tek başına kalır.
 
Acaba marco gelirse peşinden bunu duyan weevil de gelir mi? :fool:
Gelsin gelsin, duyan gelsin, ortam Paris'in ünlü keranelerine dönsün.
Çok saçma plotlar olmadıkça Kaido > Ittifak. Üstüne tayfası + BM + BM tayfası.

Harbiden yetiş ya amiral yetiş Weevil Marco Teach
Shanks böyle bir şeye karışmaz gibi geliyor bana bi' de nobraindeki dedelerle görüşürken heç. Teach ise tam fırsatçı ama iki tane Yonko'ya kafa atacak yürek var mı onda? Ih. Gelecek adam sayısı çok sınırlı bence.
 
Hawkins çöpüne bak sen Law ile uğraşacağına adam ol lan mal.... Apo Hawkins dövüyor yav xd neyse Law gene sinsice Apoyu döver. Bölüm fena değil.
 
Anladım, ben eskiden One Piece'yi animeden takip ederdim bozunca mangasına geçtim. Çok detaylı bir okuyucu değilim ama okuduğumdan zevk alıyorsam okurum. Bu mangada baya iyi fakat eski şeyleri hatırlamıyorum veya güçlerin nasıl çalıştığını bunuda öylesine yazmıştım. Peki benim yazdığıma göre bir durum olmasının mümkünatı var mı ? Gölgeyi çıkarıp sokmalar falan yaşanır mı Wano'da ?
Ryumanın bedeninde Brookun gölgesi vardı. Yaşamayan birinin gölgesini alamazsın. Gölge almanın birinci şartı yaşıyor olması. O gölgeyi ölü bedene koyup ondan geri alabilirsin. Öyle olmasa, Moria Ryuma'nın cesedinin gölgesini alır Ryuma'ya koyardı. Bence bu Ryuma'nın hoşuna gitmezdi. Düşün yani seni sana soksalar hoşuna gider mi :D
 
Luffy'ciğim artık Come Yonkou değil. Come yonkous oldu o. Artık Snake man mi yaparsın yoksa Running Man mi bilemiyorum dua et yanında Zoro gibi bir adam var. :ehe::a:

Three, two, one, zero
Başladı countdown, sona kalan hero
Köpürürsün blub, blub, blub
Burası merkez Yonkou Kulüp hahahaha :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık