Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açık alanda meyve biraz düşüyor. Yani ID de aşırı güçlü bir meyve açık landa ise savuşturulabilir hemde sağlam B.haki'si olanlar bloklayabilir. Mesela Jinbe'nin ben çok aşırı güçlü bir B.hakisi olduğunu düşünmüyorum ama mesela MF de Akainu, WCI de BM'yi blokladı karakter.
Shanks vb. kolay kurtulur ama yavaş veya umursamaz karakterler için sıkıntı yine de.
 
İşin komik yanı Koca Ana öldürmek için saldırmadı; yıllar önce ayıya ne yaptıysa burada da onu yaptı.
Şimdi şöyle bak. Ayi'dan daha fazla dayandı :hhh: yani yemek versin diye kendini sakinma durumu bile olabilir. Meyvesi yok ve muhtemelen armanent yapmadi. O halde kolaaaaaayca YC2 indirmek :gamyon:
 
Queen büyük işti yaptı diyorlar. Kim olsa Big Mom'dan tek yerdi. Evet ayağa kalkıp bir de hallac gibi savrulup da iki yediği için büyük iş yapmış.:D

@Saitama
O dövüşü baştan sonra okursan bir çok konuşma ile Managak bir çok şeyin alt yapısını yaptığını görürsün. Bir de hele Luffy geleceği görmeyi başladıktan sonraki konuşmalara her keresinde ayrı anlam yüklüyorsun ben hala bazı yerleri oturtamadim.
 
Shanks vb. kolay kurtulur ama yavaş veya umursamaz karakterler için sıkıntı yine de.
Meyvesini bilen kişiler umursar mesela ID de ki kişiler çekiniyorlardı. Çünkü dar alan ve o alanda savuşturulamaz bir yeteneği var. Fakat Teach bilmiyordu yeteneği ve tek yedi daha sonrasında ise çıkarken aradan çıkarmışlar mesela Magellanı. Shanks kurtulur BM,Kaido bloklar, Teach iptal eder vb. yani böyle ağır toplar etkilenmez bu meyveden. Yani Oda bu tarz yetenekleri veriyor ama bu yeteneğin karşılında da karşısına gelebilecek karakteri ayarlıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık