carpe d. em 21 Haz 2019 #671 Jiso dedi ki: Ne işte iki kere yemiş, yalan mı? Xd Genişletmek için tıkla ... Tamamen destekliyorum bu yorumu. Arkandayım Jiso
Jiso dedi ki: Ne işte iki kere yemiş, yalan mı? Xd Genişletmek için tıkla ... Tamamen destekliyorum bu yorumu. Arkandayım Jiso
Wataame Daisuki 21 Haz 2019 #672 carpe d. em dedi ki: Tamamen destekliyorum bu yorumu. Arkandayım Jiso Genişletmek için tıkla ... Hafif bir işkillendim.
carpe d. em dedi ki: Tamamen destekliyorum bu yorumu. Arkandayım Jiso Genişletmek için tıkla ... Hafif bir işkillendim.
Erwin Smith 21 Haz 2019 #673 Şu an aklıma geldi; daha Ateş Festivali var. Neler olacak acaba? Bir turnuva falan olacaktı sanki.
Issho 21 Haz 2019 #674 Kaidonun tayfasi tamamen fiziksel guce dayali str meyveler bi zahmet tek yemesin Queen
Shanks le Roux 21 Haz 2019 #675 BM'nin bu güçte çıkmasına şaşılacak bir şey yok. Asıl sıkıntı daha 1 arc önce plot armor nedeniyle bu kadının darbesini Chopper'a tanklatması. En zayıf BM bile Chopper'ın içini yarmalıydı o sahnede.
BM'nin bu güçte çıkmasına şaşılacak bir şey yok. Asıl sıkıntı daha 1 arc önce plot armor nedeniyle bu kadının darbesini Chopper'a tanklatması. En zayıf BM bile Chopper'ın içini yarmalıydı o sahnede.