Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottaland arcta 3.adama tek attı, Katakuri’ui de bileğinin hakkıyla yendi. Gayet de güzel senaryo idi. Şimdi niye aynısı olmasın? Gördük ki 3.adama tek atıyor Luffy. Eee o zaman niye BM alsın ki, ayrıyeten Kaido’nın tek atması da aptallıkta zirveydi.
Üçüncü adam dediğin Cracker mi? Nerede tek yiyor? Şu tek yeme şartlarını yazsana, çok merak ettim bak. Onca sahneyi görmemiş direk son sahnedeki malum olayı görmek suretiyle mi bu kanıya vardın?
 
O değil de bir imparator, yonkou oluşumunun ta kendisiymiş resmen, bir kez daha görmüş olduk. Sol kolu hallaç pamuğu etti 2 saniyede. Başlarında ağa babaları olmasa denizciler şimdiye çoktan hepsini silip süpürürmüş isteseler.
Kaptandan bahsediyoruz, elbette kaptan diğer elemanlardan daha üst düzey olmak zorunda. Aralarındaki güç farkına bakmamak gerek, bunlar en güçlü 4 korsan sonuç itibariyle. Sağ-sol kollar en fazla diğer sağ-sol kollar ile baş edebilmeleri gayet olağan. Ayrıca Marco ve diğerlerini düşünecek olursak, hiçte silip süpüremezler ama kaptansız da icraatte bulunamazlar.
 
Marco gibi bir şey olamayacaksan Zoan yemeyeceksin. Queen malı daha düzgün bir formda dövüşüyor olsa halay mendili gibi sağa sola sallanmazdı tek yiyecekse de ya daha geç yerdi ya da adam gibi yerdi. Çok saçma bir formu var kendini nerflemiş resmen. Çoğu Zoan böyle gereksiz la
 
Bakın Queen ne güzel yenmiş BM'yi. Vay anam vay. Queen bu kadını alır şu halde diyenler vardı ya la :(
 
Oda Luffy'nin tek yemesini aklamak için bundan sonra amiraller haricinde bir yonkoudan darbe alan bütün karakterleri tekte indirtecek herhalde. Bir Luffy uğruna bütün alemi sevip atacak lan yonkoular. Arada bu kadar seviye farkı olması hem iyi hem kötü anasını satayım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık