Sihikinin yarısını yıktığını biliyorum ve onu kastettim zaten. Garp ve Sengoku'nun seviyesinde bizim örneğimizde üst kısmı değil alt limiti önemli. Yani senin önermene göre bu adamlar amiral altı veya şu anki amirallerden güçsüz olabilirler mi? Benim burada aldığım nokta ikisi en az amiral seviyesi ve Shiki ile olan dövüşleri gayet net. Doğru değerlendirememiş olman hsebiyle şaşırmanı anlayabiliyorum.
Keşke o kısmı beni alıntıladığın mesajın dışında yazsaymışsın.
Böyle bir şey de dediğimi hatırlamıyorum. Niye böyle bir şeyi üstüne alındın?
Çıkardım bir yerlerden boşver. Anlarsın bir gün.
Dövüş orada bitti. GAME OVER. Öyle olmasaydı Akainu lanet olsun sana shirohige diyip ağıt yakmaz ve geri dönüp Babalığa gününü gösterirdi ki tam o karakterde biri. Gösteremediğine ve karşılık veremediğine göre dövüş bitti. Bu kadar basit.
Benim amiralleri küçümsemediğimi bilen bilir. Gücü ve dayanıklııklarına da bir şey demiyorum. Evet güçlü ve dayanıklıklar ama Luffy de öyle. Ama yonkou gücü ve dayanıklılığı bambaşka bir şey. Asıl mesele bu. Meyve konusunda ise dediğim gibi Akainu'nun meyvesini çıkar gücü ne kadar azalır. Koca Ana'dan çıkar ne kadar azalır. Burada üstüne durulması gereken nokta bu.
Teşekkürler.