Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Bir dizi/film/anime/manga okurken sevdiğiniz karakter olmucak bir iş başardığında zevk alabiliyor musunuz ? Ben şahsen gerçekçiliğe yakıştıramadığım için zevk alamıyorum.Hatta baya baya hayallerimle oynandığı için küfrediyorum.

Mesela Arya'yı sevseniz ve Arya'nın NK'yi öldürme ihtimalini imkansız olarak görseniz üstüne de şu saçma sahneyi izleseniz zevk alır mısınız ? Mesela ben diziyi Jon için takip ediyorum ve Arya değil de o şu sahneyle öldürcek bi s... derdim.Ya da opta mesela Zoro şu an ki haliyle gidip bir amirali falan yense direk fan servis,mangaka s.çmış,hiç gerçekçi değil diye saydırırdım.

Ya da şu Lyanna bebesi devi öldürünce cidden nasıl zevk alabiliyonuz abi ? Bu başarı olarak geliyor mu size ? Direk fan servis olduğu için sahnenin etkileyiciliğe gözümde -lere düşüyor.Bir Wun Wun'un piçlerin savaşında yaptıklarına bakıyorum,bir de kara kale savaşında 6v1 atan deve bakıyorum bir de 10 yaşındaki bebeden tek yiyen şu deve bakıyorum.Şimdi şu fan servise bakıp helal Lyanna reyiz mi demeliyiz ? O sahneyi görünce zaten direk siktirin gidin senaryo yazmayın dedim şahsen.
 
Night King bir WB değil. Sugar da Arya değil, başarısız benzetme :artiz:
Yo çok da güzel benzetme. İkisi de iyi tanklıyor. Karşılarında da iki tane dokunduğunda tekleyen kişiler var. Gözlem- yeşil görüşü sallamayalım diyen de sensin. Ee. Doflamingo da bunu akıl edecek biri. O zaman Wb tayfası ile Doflar kapışırsa Wb punduna getirilir ve oyuncak olur. Mızıkçılık yapmak yok:artiz:.
 
Ateşte yanmayan,ordulara bedel bir güce tek atan insanüstü varlık,son derece insani sınırlar içerisinde olan bebenin tekinden tek yiyor sonrada o sahneye efsane dememiz bekleniyor.Hayat bazen çok ilginç.
 
Arya olayı fanlar dışında kimseyi mutlu etmedi anlaşılan. Benim içinde bir hayalkırıklığı oldu. 7 sezondur bize dayatılan gözümüze gözümüze sokulan Jon Snow'u "mesela yani" diyip kenarda bırakmaları kötü oldu.
Bunu 8.sezonun senaryosunun sızdırılmasıyla alakalı olduğunu herkes farkında zaten. Ters köşe olayı sadece bir göz boyama bahanesi.
Senaryonun değişmesi dışında şikayetimiz E.Oda ya bol bol dövdüğümüz konu var. "Niye kimse ölmedi" meselesi. 2 orta halli karakter dışında kimse ölmedi anlaşılan.
Sonraki konu taktik olayı oda daha iyi olabilirdi. Daha derin ve daha geniş hendek olayını sanırım Buz tutan toprağı kazmak zor oluşuna bağladılar.
Ben daha kalabalık bir ordu bekliyordum kuzey lekesizler dortrakiler yüksek vadi felan filan derken şimdiye kadar gördüğümüz en kalabalık ordu olması gerekiyordu. Ama toplasan 3000-4000 kişi anca var gibi görünüyodu.
İşleniş bir diziye göre gayet başarılıydı bence. Gözümü kırmadım, heyecanlandım, gerim gerim gerildim.
Milletin keyfine ne karışıyonuz beğenir beğenmez sanane kimene. Sanatın tanıtımını sen mi yazdında millet adına sanat tanımı yapıyosun. Herkes seninle aynı şeye bakmak aynı şeyi sevmek zorundamıydı.
Ben birşeye baktığımda " Olurmu böyle saçmalık, ne biçim bi sahne" dediğim yerleri ileri sarıyorum bir daha çıkarsa " anlaşılan bu filmden bir cacık olmuyacak" diyip kapatıyorum.
Beğenmediysen sende bu taktiği uygula.
 
O neymiş ya. Cahillik de mutluluktur, hepimiz cahil olalım o zaman.
Benim dediğimle bunun ne alakası var la:D
Fikir ayrılıkları tabi olacak ama benim demek istediğim bazıların kendini çok kastığını düşünüyorum. Yok Nk yonko benzetmesi veya millet boşuna mı teori kastı düşüncesi gibi gibi. Bu arada o kadar yorum okudum ve internette sayfa gezdim bölümü en çok yeren ve beğenmeyen yer burası diyebilirim:/ Ben tamamen kasıntıya karşıyım yoksa herkes bölümü beğenecek ve zevk alacak diye bir şey yok tabiki.
Zevk al diyorsun da böyle olunca alamıyor insan. Basit bir şekilde aradan çıkardılar Night King'i. Herif Ejder tekliyor be. Hani orduya bedel denilen Ejderlerden.
Dostum şahsen jon vs atıp yenseydi yine zevk alırdım ama beklenen ve sıradan bir son olurdu. Pek şaşırıp heyecanlanmazdım ama yinede beğenirdim.

Ejder öldürseydi yine inanılmaz sıradan olurdu ve yine heyecanlanmazdım ama bölümü yinede beğenirdim.

Hatırlarsan Arya tek başına bir salon dolusu askeri lordlarıyla birlikte öldürüyor. Bu kız belki serinin en işlevli karakteri. Arya kimlik değiştirebilen yetenekli çok yönlü bir suikastçı. Ölüm hep arya’nın peşindeydi.Bir arala ne zaman arkasını dönse onu birileri öldürmeye çalışıyordu ama bu sefer arya ölümün peşinden koşup saldırdı. Ben olaya böyle bakıyorum. Nk çok güçlü biri ama teklik canı var. Onun büyük gücü ölüleri geri kaldırıp istediği zaman bir ordu kurabilmesiydi. Nk jon ile dövüşmek bile istemeyip ölüleri duvar olarak kullanıyor:/ Orda biraz sinir oldum çünkü bu adam nasıl inecek o zaman diye düşündüm sonra eğitimi boyunca ölüme kafa atan suikastçı arya geldi ve kendinden çok emin ve kazandığını düşünen savunmasını bırakan Nk’i avladı.
 
O kadar iyi senaryolar varken gitti ne oldu. Gecenin kralı hikayesi, üç gözlü kuzgun'un amacı ve hikayesi hepsi yalan oldu. Mızrakla ejder avlayan adam küçük bi kızın kurbanı oldu. NK ile Bran in iki kelime etmesi bile bence tansiyonu zirveye taşıyacaktı. Resmen harcadılar bölümü.
 
O kadar iyi senaryolar varken gitti ne oldu. Gecenin kralı hikayesi, üç gözlü kuzgun'un amacı ve hikayesi hepsi yalan oldu. Mızrakla ejder avlayan adam küçük bi kızın kurbanı oldu. NK ile Bran in iki kelime etmesi bile bence tansiyonu zirveye taşıyacaktı. Resmen harcadılar bölümü.
Onlar bol bol sohbet ettiler sen rahat ol:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık