Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende kendi gördüğümü yazıyorum. Tashigi normal de dönüp gidiyor onu diyorum sonra birleşemediğini görünce o saldırıya yorum yapıyor. Kitlenme olayı muhtemelen Zoro'nun aurası ile alakalı ki bunun örnekleri de var.
Ya tamam aura olsun of arkadaş. Bana basit psikolojik bir sindirme gibi göründü sen aura de işte diğeri kılıç ustası hakisi falan desin takılalım böyle.
 
Ehh hayali karakterler işte bu kadar organize olup hep bir ağızdan, Zoro şişirmekten-övmekten bıkmadınızmı birader bende onu diyorum.Her yerde bir Zoro fanı olma hastalığı var ve bu durumdan kurtulmak için onları ciddiye almamak gerektiğine inanıyorum artık bu noktada..Yoksa seni kişisel olarak tanımıyorum, sadece mevzu Zoro olduğunda ki kısmına pas atıyorum..
Tamam sen Sanji'yi nasıl savunuyorsan, Biz de Zoro için yazıyoruz başkası da Luffy için. Kimsenin Zoro şişirdiği de yok, adam bana göre canavar neden Sanji ile bir tutayım?. Tamam bir daha ciddiye alma "birader" Arrivederci.
 
O kafa dede sırf efsane olduğu için Luffy'den de güçlü diye düşünülüyordu. Yapmayın gözünüzü seveyim. Sürekli eskide kalmış yorumlardan bahsediliyor. Kimse %100 tutarlı bir şekilde yorum yapmıyor. Fikirler değişiyor. Şimdi bana burda WCL arc'ın başlarında söylenen her şeyi toplattırma. Cracker 5.Komutandı o zamanlar. Bundan başlar Bobbin'e kadar gider.

Kyros'un Amiral seviyesi olduğu söyleniyordu. Bu işleri bırak Ferit. Senin de yanıldığın nokta çıkar benim de başkasının da.

Bu Cracker'in yaptığı şey.


Luffy bile haki miydi bu diye söyleniyor. Sonrasında yok tam olarak değil diyor. Nami de sadece korkudan mı kurudular diyor.

Aynı Tashigi'nin tepkisine benziyor Nami'nin tepkisi. O da Monet için sadece korkudan mı bu hale geldi felan demişti. Ama illa lanetli ruhlar, öcüler böcüler ile sadece Zoro'ya bağlanmaya çalışılıyor olay. Ha belki de öyle çıkar. Ama bu gayret niye neden? :D

Zoro zaten ağzına bile kılıç alıp kullanarak oldukça farklı bir yere geliyor.:D
Randolf'u gördüm. Üzüldüm şimdi. Onda çok iş vardı ya. Erken harcandı. :artiz:
 

Funduska

Aga Monet'in hareket edememe nedenini yazdık ya neden okumuyorsun olayı bana tekrar yazıyorsun. Zoro kendisini kesmiyor zarar vermiyor diye onu görmezden geliyor, sonra bi kere zarar görünce kitleniyor işte. Kesilmenin başı da sonu da devam eden korkunun eseri. Tashigi'nin lafı iki kısmı da açıklıyor işte.
Ölmekten korkmayan biri kesileceğini anlayınca neden kitlenir/korkar ?
 
Kendi görüşümü yazdım. Kimsenin aura diye yırtındığı yok. Gerçekten anlamsız anlamsız triplere giriyorsunuz.
La tamam ben tribe girmiş olayım tamam sıkıntı yok. Olayı basitçe açıklamaya çalışıyorum sen beklentini katıyorsun aga ne dememi bekliyorsun.
Ölmekten korkmayan biri kesileceğini anlayınca neden kitlenir/korkar ?
Monet kimin için ölmekten korkmuyor paşam?
 
Olayı basitçe açıklamak varken neden beklentiler ile kasıyoruz kardeşim. Benim anlamadığım bu. Tashigi basitçe açıklıyor işte, ben de ondan bahsediyorum sen bana beklentini açıklıyorsun. Monet bile neden hareket etmediğini anlamadı diyorsun. Korktuğu için olabilir mi acaba :S psikolojik olarak sindirildiği için olabilir mi acaba. alla alla çok ilginç ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık