Dediklerinin kabul edilebilirliği önemli değil bu noktada, koymaz bana normal şartlarda.Zoro ve Luffy'nin çocukken kurduğu hayaller belli, kurdukları hayaller bile karakterlerinin güçlülüğünü gösterir. O Sanji'nin kardeşleri aynısını Luffy ve Zoro'ya yapamazdı mesela. Sanji'nin yaşadıklarına laf atmıyorum ama Sanji diğer ikisi gibi iradeli değil, bunda ne var yani? Mangada sahneler malum.
Burası forum farkındasın değil mi? Kimse kimsenin dediklerini kabul etmek zorunda değil. Ben gördüklerime göre mangadan sahne atarak anlatıyorum. Hiç bir Sanji fanına böyle bir sapığı nasıl severler yaaa kafayı yemişler, bunlar ciddiye alınmaz da demiyorum ama sen bilirsin ciddiye almazsan alma ne diyeyim.
Zoro fanlarının çok çok büyük bir kısmının olaylara yaklaşım şekli, irade ve güç anlayışları bana çok basite indirgenmiş ve ''yanlı'' geliyor..Bu insanların yaptığı,her yorumda tartışmada,açtıkları konularda bile görebilirsin..Objektif olursun, olmazsın senin terchindir der geçerim..Ama toplu bir halde aynı dilden konuşup, her akşam yosun yiyorsanız..O zaman hasta bunlar deyip ciddiye alamam derim..