Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saldırıyı direk içine yaptığını biliyorum ancak buda fiziksel bir saldırı kardeşim Lawın yüz ifadesinde saldırıyı itmesinde bir değişiklik yok hatta saldıridan sonra kaçicak mecali yok Luffy yardım ediyor görüyoruz ve saldırı beş karede resim ediliyor Law sonrasında nefes nefese kalıyor benim yorumum budur bu sayfalara.
O senin yorumun dediğin gibi.Adamın zaten ayakta duracak mecali yoktu ki saldırı öncesinde,saldırı sonrasında ayakta durabilsin.Dediğim gibi radyasyon temelli bir saldırı olduğu için yorgun veya yaralı olup olmaması etkilemiyor saldırının şiddetini.
 
O değil... Biz Mihawk Mf'de kimseyle dövüşmek istemedi dedik, amacı Luffy'yi test etmekti dedik millet goygoy yaptı yıllarca.. Yok efendim yonkou durduran Vista, yonkou seviyesi Vista, yonkou Croco'ya bir şey yapamadı, Luffy'yi kesmedi falan fistan.. Ee şimdi noldu ? Koskoca yonkou denize düşüp hafızasını kaybetti, King'e karşılık veremedi, Choppi'nin sofrasına meze oldu, Brook bulutunu çizdi... Noldu noooldu ? Hep diyorum ya bunlar iyi günleriniz. Teker teker yiyeceksiniz ettiğiniz lafları :p :mincika:
 
Koka basılmazsa tabii ki hasar alınır. Bunun neyini tartışıyorsunuz ki? :/

O sahnelerden pekala b.hakisinin geliştiğini söylerim. Bellamy kim ki koskoca Cracker'ın isimli saldırısından daha etkili bir saldırı yapsın? Bu arada evet, içinde olduğu zırhla yapıyor bu saldırıyı.
Görüyorsun dimi incir çekirdeğinin içi kadar bile olmayan bi tartışmaya çekiliyorsun, yolda o kadar sorgulamana rağmen.

Haki kullanılırken sakin olmak gerekiyor. Aksi halde kullanılamıyor. Bunu gözlem hakiden biliyoruz. Aynı durum diğer hakiler için de geçerli. Bunun yanında Zoro kılıç tekniklerini geliştirmek için o pozisyona girmiş olabilir. Mesela yarasa adamınkini çok rahat durdurdu. Çünkü onun için hazırdı. Mesela luffy katakuri ile dövüşürken , kızın teki iğne atıyor. Luffy de kendini koka kaplasaydı o zaman? Anlık bir şeyde bu tür şeyler normaldir.

Doflamingo beklemediği bir saldırı ile red hawk yedi koka savunması yapamadı. Sinirlendi kontrolünü kaybetti koka basamadı ve law karnından deldi.

Yani Zoro orada koka basamadı diye eleştirilemez. Haki için konsantrasyon ve sakinlik şart. Beklenmedik bir şey olmamalı.
Sakinliğin haki kullanımına etkisi b.haki için değil k.haki kullanımı için bahsedildi, olayları karıştırmayalım. Hatta bu olayın örneklendirildiği Katakuri vs Luffy'de de Katakuri sakin değilken b.haki kullanıyordu k.haki kullanamıyordu. Argümanını kurduğun yapı yok oldu gördüğün gibi.

Peşlerinden kovalayan bir kukla var, dümdüz geliyor, tam karşısında, k.hakiye gerek bile yok. Ha sen diyorsan ki Zoro tek atabildiği kukladan çekinip sakinliğini koruyamadı o zaman bu da bambaşka bi tartışma oluyor.

İsteyen istediği sahneden istediğini gömer, eleştirilemez diye bişey yok. Sende böyle laf atıp ilgi çekip tartışma çıkarayım kafasını çok görüyorum :S Eğleniyorsun belli ki. Neyse ben karışmayayım o zaman bi dahakine.

Şurada Page 1'in ön bacakları yani kollarında eldiven yok. Yani hibrit forma geçtiğinde eldiven eklenmiyorsa haki'dir.
Mangada bir tane örnek yok mat siyah çizimde koka kullanıldığına dair :S Her zaman parlak bir yüzeymiş gibi çizilmiş.
 
Luffy-Zoro ikilisinin hard fanları eskiden böyle değildi. Tartışsalar bile karşıdaki karakteri gömmezlerdi. Şimdi bazı fanlar tozutmuş durumda. Sanji bölümünün yarısı hard Zoro fanları tarafından "Karaktersiz şanji ehehe" , "Ben pembe okama kıyafeti bekliyordum şanji'ye meheehehe" "Şanji şimdi güçlenmiştir belki ama yine de Zoro katbe kat güçlü zohaha" diyerek domine edilmiş durumda.

Diğer taraftan "Sanji şimdi yeşili deşer kabahahahah" diyenlerde olayı körüklüyor.

Derdiniz ne sizin la? Tayfanın ilk 3 güç sıralaması şöyle Luffy>Zoro>Sanji. (Her ne kadar bazı fanlar bu sıralamaya itiraz etse de boş fanlıktan öteye gidemeyen saçma yorumlar.) Zoro Sanji'den bir tık üstte olsa da sıralama bu, 5 kat güçlü olsa da bu. Luffy bir tık üstte olsa da Zoro'dan yine üstte 6 kat güçlü olsa da.

Okamaymış, karaktersizmiş, kıyafet pembe çıkarmış. Çok komiksiniz yarıldım burada gülmekten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık