Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy’nin çarı nasıl kasılır adlı çalışma.



Ah eski franky ah

Ve son olarak:D
 
Ben de kaplasın diyorum o Zoro'nun sorunu. Zamanı yoktu kaplayamadı belli bir süre alıyor tarzı yorumlara gerek yok.
Haki kullanılırken sakin olmak gerekiyor. Aksi halde kullanılamıyor. Bunu gözlem hakiden biliyoruz. Aynı durum diğer hakiler için de geçerli. Bunun yanında Zoro kılıç tekniklerini geliştirmek için o pozisyona girmiş olabilir. Mesela yarasa adamınkini çok rahat durdurdu. Çünkü onun için hazırdı. Mesela luffy katakuri ile dövüşürken , kızın teki iğne atıyor. Luffy de kendini koka kaplasaydı o zaman? Anlık bir şeyde bu tür şeyler normaldir.

Doflamingo beklemediği bir saldırı ile red hawk yedi koka savunması yapamadı. Sinirlendi kontrolünü kaybetti koka basamadı ve law karnından deldi.

Yani Zoro orada koka basamadı diye eleştirilemez. Haki için konsantrasyon ve sakinlik şart. Beklenmedik bir şey olmamalı.
 
Son düzenleme:
https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-781.html

Animede ne olduğunu bilmiyorum.İlgilenmiyorum da.Ben manga üzerinden tartışırım.Buyur burada manga var.Law bizzat kendi ağzı ile bu teknik seni içeriden yok edecek diyor.Radyasyon tarzı bir etkisi var.Saldırıyı aldığı bölgede kesik delik benzeri bir şey de yok.Saplama gibi bir durum geçerli değil.O sahnelerdeki kan ağızdan geliyor.Senin dediğin gibi saplama olsa karın bölgesinde kesik olurdu.Bakıyoruz o da yok.Demek ki fiziksel gücün önemi yokmuş.Çünkü bir şey saplamıyorsun.
Saldırıyı direk içine yaptığını biliyorum ancak buda fiziksel bir saldırı kardeşim Lawın yüz ifadesinde saldırıyı itmesinde bir değişiklik yok hatta saldıridan sonra kaçicak mecali yok Luffy yardım ediyor görüyoruz ve saldırı beş karede resim ediliyor Law sonrasında nefes nefese kalıyor benim yorumum budur bu sayfalara.
 
O değil... Biz Mihawk Mf'de kimseyle dövüşmek istemedi dedik, amacı Luffy'yi test etmekti dedik millet goygoy yaptı yıllarca.. Yok efendim yonkou durduran Vista, yonkou seviyesi Vista, yonkou Croco'ya bir şey yapamadı, Luffy'yi kesmedi falan fistan.. Ee şimdi noldu ? Koskoca yonkou denize düşüp hafızasını kaybetti, King'e karşılık veremedi, Choppi'nin sofrasına meze oldu, Brook bulutunu çizdi... Noldu noooldu ? Hep diyorum ya bunlar iyi günleriniz. Teker teker yiyeceksiniz ettiğiniz lafları :p :mincika:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık