Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekle yüzleşin arkadaşlar, Vista Mihawk'ı durdurmuyor onunla kapışıyor. Bu net bişey. Vista Mihawk'ı durdurdu, aksattı, geciktirdi falan geçin bu işleri. Adam açıkça nötrlemiş Mihawkı hala laga luga. Ya tamam slash be tamam kılıç ya of
 
Shanks vs Mihawk isterse 50 sene önce olmuş olsun bi önemi yok.Eğer Shanks o zamandan bu zamana Mihawk'a fark attıysa mangaka bunu daha doğru yansıtacak o zaman.Güncelde bile hala rakiplermiş gibi vs atmaya mı geldin,yok tek kollu biriyle vs atmam tarzı ciddi konuşmalar yazmıcak.Eğer mangada böyle sahneler varsa(ki var) Mihawk savunanlar gayette ''Önceden düello atıyorlarmış hala denk gibi imajları var.O zaman Mihawk yonkodur'' savını savunabilir.

Mihawk'ın yonko seviyesinde olduğunu düşünmesem de böyle düşünenlere uzaylı muamelesi yapmanında anlamı yok.
Manga'dan gidiyorsak gidelim Hakili Yumrukçuğum Mihawk vs Vİsta'ya baktığımda ben gayet eşit giden bir düello tarzında dövüş görüyorum bende gayet haklı nedenler ile Mihawk>=Vista derim geçerim.Bize de uzaylı muamelesi yapıyorlar.
 
Ben Yonko seviyesi demedimMihawk için Amiral civarında olmasını bekliyorum dedim. Kaç sene önce dersen; Roger 24 sene önce ölüyor, Shanks'ın ise 12 sene önce bile yonko bilgisi olduğu söyleniyor. Mihawk'ın, Shanks'ın yanına gidip Luffy'nin ödüllerini gösterdiği zamandaki konuşmalarına bakarsak bunlar arada buluşup düello atıyorlarmış zaten. Şimdi Shanks o zamanki dövüşlerinde hakisini mi kapadı?
Neden amiral seviyesinde olmasın?

Vista konusuna gelirsek o dövüşte bile Mihawk, Luffy'i düşünüyordu. Vista dediğimiz adam bir şekilde amirallerin karşısında durabilen birisi ondan güçlü olan Mihawk


Ya Mihawk nasıl tepki vermiş. Gel Luffy'nin ikisine verdiği tepkilere bakalım. Aynı Luffy Mihawk'dan kaçarken Croco ile dövüşmeyi göze almıyor mu? Acelesi olan Luffy demek rahatlıkla Croco'yu yeneceğine inanıyor. İşine gelmeyen asıl sensin köpek gibi herkese havlayan Croco'yu olduğundan güçlü göstermeye çalışarak.
Arada buluşup düello atıyorlarmış demek nasıl bir erguman acaba? Ne kadar kabul edilebilir sana göre? Adam Shanks'ın nerede olduğunu bile biliyor böyle bir bilgiyi edinmesini sağlayacak tek şey var seride o da ''Vivre card'' yani bu vivre'nin seride nasıl elde edilebildiğini de az çok gördük.

Vista olayında Mihawk Luffy'i düşünüyordu diyorsun. Sana göre Vista oraya Mihawk ile kapışmak için mi geliyor? Hayır Marco diyor ki git durdur o da gidip durduruyor. Vista zaten tüm gücünü kullanmıyor Mihawk karşısında Mihawk düşünse ne olur düşünmese ne olur? Önemli olan Mihawk'ın Vista'yı aşabilip aşamaması, o anlığına aşamıyor bu kesin ki yakasını bırakıyor Luffy'nin yoksa tıpkı Daz da olduğu gibi keserdi ki Yonkou seviyesi bir adam bunu yapar.


Kimsenin haki kapatıp bir şey yaptığı yok. Fakat güçlenme olayı net bunu Ray de açıkladı dövüşte güçlenebiliyorsun. Bu adamlar kılıç üzerine dövüş yaptılar bu net fakat şuan ki Yonkouları gördüğümüz de bunlara sadece kılıç ile bir şey yapamazsın. Çünkü her şeyde çok iyiler. Yani Hakin 100 olsun hızın 100 olsun fakat meyven olmasın ve ya farklı bir gücün olmasın H.haki gibi. Bu adamların zaten hakisi ve hızı 100 meyven yoksa bunlarda var sen bunlardan geri düşüyorsun, Hakin yoksa geri düşersin. Çünkü Rayleigh ne diyor haki için ''Çoğu kişi kendini tek tip de geliştirir. Hepsinde geliştirirsen KK liğe oynarsın'' tarzında konuşuyor. Bu adamlar zaten oynuyorlar o seviyedeler. Hepsinde iyiler, Mihawk'ın en büyük rakibi genç yaşında Shanks olmuş o da kolunu kaybedince kılıç ustalığı üzerine dövüşmei bırakmışlar. Peki Mihawk'a göre kolunu kaybetmiş bir rakip nasıl oluyor da her şey de belki de zirve olan Kaido, Mom şuan ki elinde 2 türün en iyi meyvesi olan Teach ile aynı kulvarda oluyor? Bir başka güç gerekmez mi sana göre? Haki kapattı mı diye soruyorsun ama bunları hiç düşünmüyorsun.

Ortada bir H.haki faktörü var Amirallerin, WB, Sengoku, Garp'ın nasıl tepki verdiğini gördüğümüz. Sence bu güç sadece bir kaç eziği bayıltıyor diye mi bu tepkiyi veriyorlar diye hiç düşünmüyor musunuz? Yani Mihawk zaten kılıç ustalığında zirve. Mihawk'a Yonkou diyorsunuz veya diyorlar. Bu adam Zoro'nun rakibi Luffy daha Yonkou'nun karışısında ne hala düşmüşken, bu arc bir Yonkou'nun nasıl ineceği belli değilken, Zoro ne ara Yonkou olan Mihawk'ı aşıp Yonkou seviyesinin üstüne çıkacak bunu bir açıklayın. Luffy seri başında Shanks'a ''Senin tayfandan daha güçlü bir tayfa bulacağım'' diyor. Shanks ise ''Demek bizden daha büyük olmak istiyorsun he'' deyip şapkayı veriyorken Mihawk'ın bu seviyede olmasını beklemek...

Yani şuan tayfanın en güçlüsü Zoro desek, Shanks'ın tayfasının en güçlüsü kim hiç düşündün mü? Herkes çok yukarıdan sallıyor bazı şeyleri. Luffy bile Yonkouları işaret ederken 4 değil de 3 işaret edip en sona Shanks'ı bırakıyor acaba sadece Shanks'ı çok sevdiği için mi bunu yapıyor?

Mihawk'ı da yeneceğine inanıyor ona bakarsan. Onun dışında Luffy Croc'a bir anlığına engel olmaktan başka bir şey yapamıyor. MF'ye bakarsan Luffy'nin karşısında duramadığı veya o zaman duramayacağı kişilerin karşısında duruyor hem de hiç sorun yaşamadan. Bu serinin geçmiş şartlarıyla ilgili Croc her zaman o seviyedeydi zaten insanlar bunu anlamak istemiyor veya Croc'u küçümsüyorlar.

Ben Croc'u çoğu kişiden fazla severim forumda, gücü için de sevmemişimdir öyle olsa çoğu kişi gibi gider hiç bir şeyi olmasa bile sadece adı ve gücü var diye bazı kişilerin fanlığını yaparım ama öyle bir şey gereksiz. Benim Croc'u savunmam da ki amaç bu adamı çok küçük görülmesi ve saçma sapan yerlerde gömülmesi. 2 yıl sonrası anlayacaksınız zaten çok fazla kalmadı o zamanlara o zamanlar gelsin daha iyi tartışırız bu konuları. O zaman öyle boş yorumlarınızın devamını bekliyor olacağım tabi atabilirseniz. Crocodile sadece havlıyorsa diğer karakterler onu neden susturamıyor bunu hiç kimse neden söyleyemiyor şaşırtıcı... :D

Vampirin şiçiliği elinden alındıktan sonra diğer korsanlar avlamaya gelmesin diye adasına şenks bayrağı asar mı asmaz mı?
Shanks'ın yanına koşarsa şaşırmam. Bunun dışında zaten Perona'yı gönderdi başına gelecekler anladı az çok. Sonuçta Yonkou seviyesi adam yahu ne olabilir ki? :hhh:
 
Manga'dan gidiyorsak gidelim Hakili Yumrukçuğum Mihawk vs Vİsta'ya baktığımda ben gayet eşit giden bir düello tarzında dövüş görüyorum bende gayet haklı nedenler ile Mihawk=Vista derim geçerim.
Dersin.Ben ona bir şey demedim ki.:/ Sen işte olaya bu taraftan bakıp Mihawk=Vista dersin.Ama onlarda başka taraftan bakıp Shanks=Mihawk diyebilir ki baktıkları taraf saçma bir bakış açısına sahip değil.Ondan öyle ''Ohaa Mihawk yonko çıkamaz,çıkması teklif dahi edilemez''tarzı şeyler yanlış diyorum.Ya da bunu diyenlere hayalperest gözüyle bakmak yanlış bence.
 
Dersin.Ben ona bir şey demedim ki.:/ Sen işte olaya bu taraftan bakıp Mihawk=Vista dersin.Ama onlarda başka taraftan bakıp Shanks=Mihawk diyebilir ki baktıkları taraf saçma bir bakış açısına sahip değil.Ondan öyle ''Ohaa Mihawk yonko çıkamaz,çıkması teklif dahi edilemez'' tarzı şeyler yanlış diyorum.
Tamam bunlar yanlış diyelim Mihawk yonkou seviyesinden aşağı çıkamaz teklif dahi edilemezciler de var :D
 
Vista Mihawkin slashlerini, en guclu saldirilarini durdururken. WB komutanini tekleyemedi. O yuzden Usopp=Mihawk. Bu forumda Zoro fanlari abartiyor diyordum. Bu zoro haterlari kilic gorunce delleniyir bi saldiriya geciyor. Shanksin de kilici var dikkat edin fazla rahatsiz eder. Her kilici olana dusman olmayin uzulursunuz
 
Tamam iste. croco>Daz bones. Bunu mu dememi bekliyorsun. Croco belli seviyeye gelmis. Ben Croco'yu cer cople bir turmuyorum ki. Daz Bones'un Buggy adamlarindan bi farki yok Mihawk'a gore. Ama Croco'nun Lufinin finosu olmasi buyuk bi olay. Ustanla beraber mi oldun. Aa. Sasirdim. Tepki budur
Heeee Buggy'nin adamlarından bir farkı yok ama ''Ben ezdiğim her böceğin yüzünü hatırlamam'' diye ego kasan biri Daz Bones geldiğinde ''Daz Bones'sın değil mi?'' deyip kesiyor enteresan gerçekten. Hala boş yorumlar atıyorsun fino falan diye Croc'un niye Luffy'i koruduğunu bile anlayamayacak kadar seriyi kötü takip ettiğin anlaşılabiliyor. Neyse kolay gelsin sana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık