Seride Mihawka tek atabilecek 1 allah'ın kulu yok. Kaido dahil. Shanks atamamış Kaido kim Herifin vücudunda yara yok bildiğimiz kadarı ile.
Alla halla BB tayfasının yetersiz kalacağını düşünüyormuş he Filo Amirali Sengoku Garp Akainu Kizaru Aokiji'nin olduğu bir savaşa girmeye totosu yeten adamın Shanks'a gücü yetmiyormuymuş ? Ayrıca Shanks ile ilgili verilen bilgide sadece kolu kopmadan önce de Yonkou'ydu bilgisi var yanlış hatırlamıyorsam Mihawk ile düellolarını şu zaman bitirdiler diye bir bilgi yok.Fi tarihi dediğiniz zamanda da Shanks'ın yonko olduğu söylendi ama. Bak Roger 24 sene önce ölüyor, Shanks hali hazırda 12 sene önce bile yonko idi. Yani Roger öldükten 5-6 sene sonra bile Yonko olmuş olabilir. Ne zaman Fi tarihi oluyor bu. Bb orada sırf kendi gücü yetmeyeceği için demiyor tayfası da gayet zayıf kalacağı için diyor.
Kılıca günlük hayattaki gibi bakmamak gerek. Mesela Sanji bir sürü kılıç ustasından iyidir. Ama günlük hayatta benim bile evine kılıç versen çok güçlü birine karşı büyük avantaj elde ederim.Önemli olan onları gücü değil, Zoronun atakları. Seride kılıç ustaları sağlam bir kesişte tek atıp geçiyor. Shanksin caydırıcılığı da burada geliyor bence. Karşısına amiral de çıksa der ki ulan bu beni bir tuttursa yarar geçer
Miço zamanında vs atacak ve Wb gibi bir adam bu vsden bahsedecek...Bak şu yorumu çerçeveletip asacaksın Mihawkçıların duvarına.Düşünsene Mihawk ve Shanks'ın düeolları bir zamanlar Buggy'nin de miço olduğu zamana yani hiçbir şey bilmedikleri zamana denk gelsin.
Evet o seviyelerin adamı Amiralden bir tık düşmez bu adam.Bilemiyorum olabilir Neticede gözündeki yara bayrağına işlenmiş. Bayrağa update yapacak halleri yok
1v1de yonko gücünde olduğundan bahsetmişsin eğer gözlerim beni yanıltmıyor veya trollemediysen hocam.
WB dediğin adam zaten miço zamanlarını hatırlıyor FB ile hatta Buggy'i falan soruyor Yonkou gemisin de bir miço da olsan adın duyuluyor işte.Miço zamanında vs atacak ve Wb gibi bir adam bu vsden bahsedecek...
Evet o seviyelerin adamı Amiralden bir tık düşmez bu adam.Bilemiyorum olabilir Neticede gözündeki yara bayrağına işlenmiş. Bayrağa update yapacak halleri yok
1v1de yonko gücünde olduğundan bahsetmişsin eğer gözlerim beni yanıltmıyor veya trollemediysen hocam.
+1Seride Mihawka tek atabilecek 1 allah'ın kulu yok. Kaido dahil. Shanks atamamış Kaido kim Herifin vücudunda yara yok bildiğimiz kadarı ile.