Kaç yıl önce ki Shanks için bunu da söyle de bilelim...
Artı olarak kılıç ustalığı üzerine evet olabilir, sonuçta sizin şuan Yonkou dediğiniz adam ile Vista da eşit şekilde gidebiliyor. O demek ki Yonkou seviyesi he Shanks gibi?
Ben Yonko seviyesi demedimMihawk için Amiral civarında olmasını bekliyorum dedim. Kaç sene önce dersen; Roger 24 sene önce ölüyor, Shanks'ın ise 12 sene önce bile yonko bilgisi olduğu söyleniyor. Mihawk'ın, Shanks'ın yanına gidip Luffy'nin ödüllerini gösterdiği zamandaki konuşmalarına bakarsak bunlar arada buluşup düello atıyorlarmış zaten. Şimdi Shanks o zamanki dövüşlerinde hakisini mi kapadı?
Neden amiral seviyesinde olmasın?
Vista konusuna gelirsek o dövüşte bile Mihawk, Luffy'i düşünüyordu. Vista dediğimiz adam bir şekilde amirallerin karşısında durabilen birisi ondan güçlü olan Mihawk
Mihawk'ın tepkisiyle Mom'ın tepkisine niye bakmıyorsun peki?
İşinize geldiği gibi yorumlamayın şu mangayı.
Ya Mihawk nasıl tepki vermiş. Gel Luffy'nin ikisine verdiği tepkilere bakalım. Aynı Luffy Mihawk'dan kaçarken Croco ile dövüşmeyi göze almıyor mu? Acelesi olan Luffy demek rahatlıkla Croco'yu yeneceğine inanıyor. İşine gelmeyen asıl sensin köpek gibi herkese havlayan Croco'yu olduğundan güçlü göstermeye çalışarak.