Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fi tarihi dediğiniz zamanda da Shanks'ın yonko olduğu söylendi ama. Bak Roger 24 sene önce ölüyor, Shanks hali hazırda 12 sene önce bile yonko idi. Yani Roger öldükten 5-6 sene sonra bile Yonko olmuş olabilir. Ne zaman Fi tarihi oluyor bu. Bb orada sırf kendi gücü yetmeyeceği için demiyor tayfası da gayet zayıf kalacağı için diyor.
Alla halla BB tayfasının yetersiz kalacağını düşünüyormuş he Filo Amirali Sengoku Garp Akainu Kizaru Aokiji'nin olduğu bir savaşa girmeye totosu yeten adamın Shanks'a gücü yetmiyormuymuş ? Ayrıca Shanks ile ilgili verilen bilgide sadece kolu kopmadan önce de Yonkou'ydu bilgisi var yanlış hatırlamıyorsam Mihawk ile düellolarını şu zaman bitirdiler diye bir bilgi yok.
 
Bu grup Shanks'e hukumet torpilli yonko diyorlar. Guclu degil yalakalikla, kopeklikle burda diyorlar. Ayni seyde Mihawk mevzusunda Shanksi ove ove bitiremiyorlar. Shanks ortaya ciktiginda daha cok oveceksiniz :a:
 
Önemli olan onları gücü değil, Zoronun atakları. Seride kılıç ustaları sağlam bir kesişte tek atıp geçiyor. Shanksin caydırıcılığı da burada geliyor bence. Karşısına amiral de çıksa der ki ulan bu beni bir tuttursa yarar geçer :D
Kılıca günlük hayattaki gibi bakmamak gerek. Mesela Sanji bir sürü kılıç ustasından iyidir. Ama günlük hayatta benim bile evine kılıç versen çok güçlü birine karşı büyük avantaj elde ederim.

Shanks yonko olduğu için caydırıcı. Tıpkı Kaido, WB, Bm gibi.
 
Seride Mihawka tek atabilecek 1 allah'ın kulu yok. Kaido dahil. Shanks atamamış Kaido kim :D Herifin vücudunda yara yok bildiğimiz kadarı ile.
+1
Hayır Shanks en güçlü Yonkou deyip sonra Onunla kapışan adama tek yer demek :( Bilmiyorum anlamsız.

Hani onu da geçtim en güçlü kılıç ustasını bu kadar ezmek, sırf Zoro bir gün o unvana ulaşacak diye bunu yapmak, üzücü.

Rayleigh reisi bile Zoro'ya benzediği için Yonkou olamaz ama Luffy'i eğittiği için de, eee amiral vardır demek, komik yani.

Onu da geçtim Luffy ezik gibi tek yediği için hüsrana uğrayıp, aaaa Kaido çook güçlü, Miahwk'a bile tek atar diye düşünmek vah vah vah.

Yani günün sonunda Luffy>=Mihawk oluyor sanırım hahaha.
 
Shanks vs Mihawk isterse 50 sene önce olmuş olsun bi önemi yok.Eğer Shanks o zamandan bu zamana Mihawk'a fark attıysa mangaka bunu daha doğru yansıtacak o zaman.Güncelde bile hala rakiplermiş gibi vs atmaya mı geldin,yok tek kollu biriyle vs atmam tarzı ciddi konuşmalar yazmıcak.Eğer mangada böyle sahneler varsa(ki var) Mihawk savunanlar gayette ''Önceden düello atıyorlarmış hala denk gibi imajları var.O zaman Mihawk yonkodur'' savını savunabilir.

Mihawk'ın yonko seviyesinde olduğunu düşünmesem de böyle düşünenlere uzaylı muamelesi yapmanında anlamı yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık