Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo Law'ın zayıf noktalarını biliyor. Ayrıca Law duygularını işin içine katıp aptalca dövüşüyor. Kafası rahat bir Law, Doflamingo'yu yener.
Tamam dediğin her şeyi doğru kabul ediyorum.

Law > Dof =Croco = Mihawk oldu şu an. Shichibukai seviyesi diye bir şey yokmuş işte gördüğün gibi. Az önce kendin kabul ettin.
 
Öyleyse, kılıç ustası olmadığı için Mihawk'ın nihai amacı, hedefi vs. değildi desem, yanlış mı olur :(

Mihawk aradaki seviye farkını merak ediyordu ama bu merakını gidermek için çok ısrarcı olmadı, bir saldırıdan sonra bıraktı.
Benim savunduğum şu: Bazı fanlar elinde kılıç gördükleri her karakteri Mihawk'ın gerisine koyuyorlar ya. Onda bir yanlışlık var.

Mihawk bir kılıç ustası. Haliyle kılıç ustalığı konusunda diğer herkesten üstün olması normal. Ama Mihawk, Zoro ya da Vista gibi saf kılıç ustaları ile Wb,Big Mom ya da Fuji gibileri aynı kefeye koymamak gerekiyor ki zaten mangada da bu belirtiliyor.

Mangakaya göre Wb'nin bisentosu kılıç kategorisinde. Yukarda bahsettiğim arkadaşların kafasıyla gidecek olursak Mihawk > Vb. Ama mangaya göre WB en güçlü insan. Şimdi Wb'nin ünvanı mı daha geniş kapsamlı, yoksa Mihawk'ınki mi?

Hadi diyelim WB'nin özel durumu vardı. Mihawk'ın ünvanı da en az onunki kadar genel kapsamlı bir ünvan. Ama WB ölünce bu sefer en kapsamlı ünvan Kaido'ya geçiyor.

Bunlardan açıkça görülüyor ki Mihawk'ın ünvanı kılıç ustalığı konusunda. Bunu eğip bükmenin anlamı yok. Mihawk kılıç ustalığu konusunda Wb'nin Bm'nin falan önüne geçebilir ama total güçte ezilir onlar karşısında.

İkincisi Mihawk'ın slahs olayı. Yahu zaten ordaki Mihawk'ın en güçlü saldırısı değildir. Ama sen verilen mesaja bak. İlla sonuçlanan dövüş olmasına gerek mi var.

Bak sana ufak bir ipucu daha.

Mihawk aradaki farkı ölçmek ister > 3. tümen komutanı tarafından durdurulur (seviyesi bu değil)
Kizaru, Wb'ye ulaşmak ister > Sağ kol tarafından durdurulur.

Hah bu tarz şeyleri görünce benim aklıma ''Davul bile dengi dengine'' sözü geliyor.
 
Linlin'in cümlesinden yola çıkarak Wb'nin ünvanını sorgulamak bize düşmez deyip mangakanın verdiği ünvanı sorgulamak da güzel kafa :oleyo:

Ek olarak Linlin'in cümlesi çok açık. Devleri bünyeme katabilsem Wb'yi bile yenebilirdim diyor. Bugün Luffy samurayları yanıma çekebilsem Kaido'yu bile yenebilirim dese bu samurayların Luffy'nin şahsi gücüne bir katkısı olacağı anlamına mı gelir ? Devlerin BM'nin emrinde olması BM'nin total (müttefik/ordu) gücüne katkı sağlar bireysel değil. Ama sizdeki yonkou kavramı tek kişiden ibaret olduğu içindir ki böyle şeyleri eksik yorumlarsınız :bilmem:
Neyi sorgulamışım?

Karı kendinden üstün olduğunu belirtmiş. He kişisel olarak değil cümlesi o ayrı konu. Wb bence de Mw da o ünvana layık değildi zaten. Yonkou tayfalarının kaptansız ne olduğunu Marcolarda gayet gördük. Tabi ki kaptan = yonkou.
 
Hayırdır sen even WB'yi Wb'nin bireysel gücü için söylenmiş bir söz olarak kullanılıyor dememiş miydin? Herhalde taraflar değişmeye başladı.:D
Benim söylediğim önceki sözle bunun çelişen bir kısmı yok. WB'yi şahsı gücüyle yenmeyi planlamadığına göre çelişen bir kısım yok. Hem tayfa olarak hem bireysel olarak WB'nin diğerlerinden üstün olduğunu düşünüyordum zaten.
 
Vay arkadaş coşmuş buralar 30 - 40 sayfa bir günde konuşmuşsunuz.:eek:

Şimdi Shanks'ten güçlüsünü mü bekliyormuş ? O zaman bu yenişemedikleri anlamına gelir 2 kol varken.O da en kötü ihtimal.Ne kadar zorlasan da eğip büksen de başka bir seçenek çıkmaz bu laftan ıııh yani.... Kısaca amiral - yonkou olduğu büyük oranda netleşti doğruysa.En iyisi artık kendinizi aldatmamanız.

@Millennium Wizard Sana yeni malzemeler geldi, şu gülen adamı bi güncellesene :D
Ahahaha malesef ondan iyisini yapabileceğimi sanmıyorum ama yapacak olana yardımcı olurum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık