Aynı şey değil. GS seviyesi diye bir muhabbet hiç dönmüyor. Üstüne kafası rahat Law, Dof'u bazen yenebilir, bazen yenemez mi simdi onu anlamadım?
Üstüne Croco=Dof =Mihawk < Law olayı için hiç bir şey demiyorum yani. Amacım seni çelişkiye düşürüp kabul etmekti de buna nasıl ihtimal verebiliyorsun?
Fanların bazıları adına konuşuyorum. Mihawk > Shanks deyip Shanks üzerinden Koca Ana ile falan kıyaslıyorlar. Onlara bir yere kadar hak verebilirim de, Mihawk > elinde kılıç olan herkes kısmına ben de katılmıyorum zaten. Benim felsefem şu:Mihawk, ana gücü ne sorusuna kılıç cevabını verebildiğin yaşayan herkesi yener.
Mesaj konusunda normal şartlarda sana hak verirdim de, orada gösterilmek istenen şuydu bence, Dünya'nın en iyi kılıç ustası bile elması kesemiyor. Zaten elmasın özel durumu var. Arabasta'dan bunun hazırlığı yapılmış. Ileride de karşımıza çıkacağı belli. Ha, neden Jozu ile sonra dövüşmedi, orada beyazsakal veya bir başkası saldırıyı karşılamadı dersen, bizim şu an bu konuyu tartışıyor olmamız Oda'nın işine gelir çünkü. Sırf bu tartışmanın sonucunu görmek için seriyi takip eden çok kişi vardır.
Üstüne zaten daha önce Yonkou ile ciddi dövüşmüş olması da senin dediğin mesajın bir diğer açığını fazlasıyla kapatıyor bence.