Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda bizi çok üzecek daha bu gidişle. Adam MF'de o kadar güçlü karakter gösterdi ama asıl güçlerini o arc hiç yansıtmadığını 2y sonrası olan dövüşlerde çok rahat anlıyoruz. Seri de güç dengesi analizi yapmak çok saçma olur bu saatten sonra. MF'de herkez meyve gücü ile savaşırken nasıl olacak da biz mf arcına göre değerlendirme yaparaktan bazı karakterlerin güç seviyesini belirlemeye kalkacağız. Mihawkın buggy'i kesememesi :( gibi saçma üzücü olaylar da bu adamın seviyesini aşağı çeken nedenlerden. Buggy kesinlikle haki yüklü bir kılıçla kesilir bunun tartışması bile mf arcının saçmalığına delil niteliğindedir diye düşünüyorum. Bu adam dövüş sahneleri çizmeyi sevmiyor ve özende göstermiyor. Bu verdiği title'larında hepsi ucu açık olaylar. Dünyanın en güçlü adamı diyor, birine dünyanın en güçlü yaratığı filan :D seri boyunca gizem kastığı bu ağır karakterlerin façasını basit bir şekilde indirdiği arcdır MF arcı. Dofye bakıyorsun adam mf arcında anında jozuyu durduruyor, sanjiyi durdururken bile belli bir süre ihtiyaç duydu ipi ayaklarına dolamak için ama MF'de direk kukla yaptı resmen jozuyu. Aynı şekilde devin ayağını hemen kesti attı. MF dof > dress dof gibi bir izlenim oluştu herkesde. Yani dengesizliklerle dolu bu arc op evreninin kara lekesidir. Referans gösterirken iki kere düşünün derim.
 
Doff'un Mf'de kimlerle çizildiğine bakalım: Croco, Jozu.... En üstü bunların içinde Jozu ki o adamın da Wb tayfası içindeki yeri 3 veya 4 adam rolünde. Hiç sağ kol, amiral ya da yonko Wb ile karşılıklı çizildiğini, o karakterlerle karşı karşıya geldiğini(tek vuruşluk dahi olsa) gördük mü? Hayır. Mf'de Doff isterse %10'unu göstermiş olsun. Önemli olan mangaka bu adamı kimlere karşı çizmiş. Dressrosa'da çok güçlüymüş diye övülen Doff kendi hikayesinin anlatıldığı dönemde bile sadece 3 defa amiral karşısında çizildi. Birinde Kuzan'a karşı geri vites yaptı, diğerinde Fuji'yi övmek için kullanıldı, bir diğerinde de aynı şekilde Fufi'den azar yercesine bir sahne çizildi.

Gelelim Mihawk'a. Bu adamın Mf'de kimlere karşı çizildiğine bakalım: Yonkoya slash atttı > 3. tümem komutanı Jozu tarafından durduruldu. Vista ile karşılaştı > Dövüşün sonu gelmeden ayrıldılar. Diğerleri Croco, Jinbei vesaire. Peki Mihawk'ın Mf'de hiç sağ kol, amiral ya da yonko Wb ile karşı karşıya geldiğ bir sahne çizildiğini(birbirlerine vurduklarını) gördük mü? Hayır.

Sonuç olarak Mf'deki kimlerle karşılaştıysa direkt onlarla eşit güçte olmaz ama onların 2-3 lig üstünde(amiral -yonko) bir güç seviyesiyle de gösterilmezler, aynı Doff'ta olduğu gibi.

Bir de şu argüman var: ''En son gösterilen karakterler daha güçlü olur'' anlamında. Bazıları zannediyor ki Mihawk çok çok güçlü olduğu için en sonda gösteriliyor. Mihawk'ın rakibi Luffy değil, Zoro. Zoro ne zaman ki Mihawk seviyesine çıkar, o zaman gösterilir. Yoksa Luffy'nin doğal rakibi olsa şimdiye gösterilmeye başlanmıştı belki de.
 
O da %20'lerde aşağı yukarı.



%42.5
O zaman biraz matematik yapalım.
Senin dediğine göre Mıhawk'ın %20 lik gücü=Vista %42.5
Burdan yola çıkarak Mihawk'ın ana gücü 100 dersek. Vista'nın ana gücü 47.05 olur.
Toplam Güçler bu.
Mihawk=100 , Vista=47.05
Densetsu no Samurai'ya göre yani. Mihawk Vistadan iki kat daha güçlü.
MATEMATİK YANILMAZ!!!
CONFIRMED!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık