Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908: Dünya Toplantısı Başlıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri şu ana kadar bir yandan luffy'nin maceralarını içerirken öteki yandan tarihi yavaş yavaş işleyerek harmanlıyordu. Bazen kendi ayarında bazen çok güçlü düşmanlarla karşılaşıyor ama her daim bir sınır olduğunu biliyorduk. One piece'in kendi içinde bir dengesi vardı ve esasında E. Oda'nın bunu bozacağını da düşünmüyorum. Hele hele herkesin birleşip aslında kötü buymuş ya da dünya yok olacak hadi güçlerimizi birleştirelim dediği bir saçmalığı kabul edemem. Eiichiro Oda bu güzelliği bozmak istiyorsa yapacağı şey tam olarak budur
 
Tek shicilerde amaçsız gibi gözüken,ne olduğu belli olmayan mihawk,onunda çok değişik bir sebebi çıkacak eminim,hiçbir amacı olmadan,kumanın bile köpek edildiği yerde öylesine duracağını hiç sanmıyorum,gereksiz shiciliği yakında bırakması dileğiyle,kumadan sonra dahada Nefret doldum dünya hükümetine,gerçekte yaşıyor gibi oldum valla
 
Valla bence o da normal değil yarın bir gün final savaşında 30 tane amiral mi çıkaracak yani bunlar. Madem o kadar amiral çıkarabiliyorsun bu koramiraller neden bu kadar güçsüz. O halde bu korsan tarafı ile hic te denge yok bunlar istese yonkou falan bırakmaz ortalıkta.
Dünyada Amiral gücünde 30 tane adam yok. Bu ikisine teklif edilmiş, adamlar da kabul etmiş.
 
Ben bu Kuma ile Bonney olayını hiç anlamadım. Bonney birini mi taklit ediyodu? Taklit ettiği kişi Kuma'nın eski karısı mı? Bonney neden ağlıyordu? Kafam çok karıştı.
Kuma'nın daha önce bir ülkenin kralı olduğunu söylüyorlar, Bonney muhtemelen o ülkeden ve Bonney, Kuman'nın ya babası ya da sevdiği birisiydi. ve yine muhtemelen meyvesi sayesinde kraliçenin(Kumanın karısı ya da kardeşi) yerine geçip toplantıya gidiyor. devrim ordusuna bilgi sağlıyor.

Bence Kuma'nın kızı ve babasının izinde gidiyor.
 
O kadar kişi dedik kutucukları fazla ciddiye alıyorsunuz diye.Mangaka kesin bilgiler vermiyor.Op halkının gözünden nasıl gözüktüğü gibi bir şey o kutucuklar.En basiti Luffy'nin olayı da o kutucuklarda verildi.Biz okuyucular o kutucukların gerçek olmadığını,abartılı bir dille yazıldığını biliyoruz.Fakat op halkı aynen o kutucuklarda yazanlar gibi biliyor Luffy'i.Ayrıca senin bu cümleyi kurman ünvanlarında sorgulanabilirliğini kanıtlıyor.
Kutucuk da resmi bilgi değilse, kimin lafına güveneceğiz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık