Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871: Yardır, Caesar!

Bölüm Nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy o kadar güçlü ki Big mom koka yapmak zorunda kaldı birde enerjik olduğunu düşünün gg wp :good: Ayrıca Zoro jelibonu bandanasını takmadan yener :mincika:
 
Doğru, Luffy'nin yorgunluğu çok bariz yansıtılmadı. Arabasta'da et yiyip iyileşiyordu. Peki neden göze sokulmadı? Çünkü mangakamız merak unsurunu diri tutacak! Yorgun olduğunu bilsek hiçbirimiz savaşacağını düşünmezdik, malum g4 sınırlı ve çok enerji yiyor.

Bu yüzden diğer şeylere de şaşırmaya gerek yok. Sadece Smoothie'yi değil diğerlerini de enine boyuna görmedik. Bizimkiler indirmeyeceği için hikayeyi çok uzatmak istememiş. Mesela Germa için de yenildiler deyip geçmiş. Bu Yonji bile kafası yamulmuş şekildeyken dahi elden ayaktan kesilmiş görünmüyordu. Ama İchiji'ye bir bakıyoruz elden ayaktan kesilmiş, Katakuri havada tutuyor. Ne oldu yahu saniyeler içinde bu hale gelecek? Katakuri'nin normal Luffy'e yaptığı vuruş kan aldı. Ama o Luffy'den Bellamy de kan alabiliyor. Çünkü çok sert değil. Ama Germa ise sert bedenlere sahip. Bir de acı hissetmedikleri için Yonji kafası içine göçükken rahat davranabiliyor. Bu hal makul durmuyor. Ama işte dediğim gibi oldu bittiye geldi. Bir yandan iyi bir yandan kötü. Daha makul götürülebilirdi ama bu sefer de bizimkilerin hezimeti için o kadar uzun bir hikaye yapması eleştilebilirdi.

Sağlık olsun.

@Crow's Eye

Yumruklarla dövmemiş ama sözlerle dövmüş.
 
Alakası olmadı. Bölümü açınca anlarsın, BM'nin hiçbir hamlesi yok Luffy'i yere düşürmek üzerine. Bölümü oku da öyle gel başkan. Ezbere oluyor.
Bakalım bölümü tam anlamıyla okuyayım net bir yorum yapacağım.Koka kullandırması bile başarı gibi gözüktü bana okuduklarıma göre.Eline koka basıp rahatça savunuyorsa saldırırsa gömer zaten en fazla 2 atar gibi.Başka bir imparator hariç g4 Luffy üstü fiziksel güç uygulayan biri de çıkmaz.Belki Garp ile Sengoku diyelim onun dışında yok.Sırf buradan bile imparatorların ne kadar rakipsiz oldukları ortaya çıkıyor.

Shanks insan deniyor ya o da ayrı bir canavar çıkacak.Ama farklı yönlerden.Teach hariç yıllardır tek bir çizik almadım diyebilir hakim hiç aşılmadı diyebilir mesela.Balığa kolu önceden görüp bile bile verdim diyebilir.Ona da bir ayar çekecek Oda.
 
Bazıları Big Mom'un luffy'i iplemediğini dikkate bile almadan dövüştüğünü söylüyor ama kadının tarzı bu zaten ne yapmasını bekliyorsunuz ? Luffy Big mom'un en değer verdiği şahsiyetin fotografını kırdı sonra düğün pastasını mahfetti bir sürü şey yaptı ve luffy ile dövüşürken onu iplemiyor derseniz nerenle okuyorsun derler adama, Big mom'un rahatlığını şuna benzetiyorum, dof'un planlarının bozulduğunda bile pis pis gülmesi gibi birşey.Luffy'nin g4'ünün kısa sürmesi adada yaşadığı ilk karşılaşmalardaki mücadeleler olabilir, yada açlıktan da olabilir bu tür şeyler'i oda hep yapıyor. luffy'i başta silik bir karakter gösterip sonra en tepeye çıkarıyor, kimse'nin kimse'ye tek atma gibi bir olasılıgı da yok hiç bir zaman bunu sadece bellamy sahnesinde gördük.
 
Arkdaşlar hikaye okuyoruz bu kadar cellenmeye grek yok ilk önce younko ve tayfasını mekanında istedikleri aldılar sonuçta ama dovuste guç farklıkları bariz bu kadarını yapabılme bir başarıdır sonuçta luffy younko karşında nasıl o hala geldiğini pek anlamadın bi anda enerji bitmiş gosterilmiş patlama şaşırtmadı daha onceden geldiği haber verdiler pek heyacanı kalmadı onun dısında iyi bolum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık