Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871: Yardır, Caesar!

Bölüm Nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım herkes bir imparator nelere kadir artık anlamıştır.Luffy yorgunmuş falan diye bahane aramaya gerek yok.Daha mangaya bakmadım ama dövüşmek için yanıp tutuşan Luffy nasıl yorgun olsun.Dişi yiyip içince tekrar çıkan adam luffy Sanji besinini verince depoyu fulledi.
Alakası olmadı. Bölümü açınca anlarsın, BM'nin hiçbir hamlesi yok Luffy'i yere düşürmek üzerine. Bölümü oku da öyle gel başkan. Ezbere oluyor.
 
Bu luffy KK olacak :hhh: Süre işini ayarlamaz ise ''yonkou'' lar tek atar buna.Hadi dof dan poşet misali kaçırıldı ki hala öyle,neyse diyelim.2 şey bölümde dikkatimi çeken.1.yonkou lar küçük devlet.WB den bunu fazla göremedik.Belki bu arc misali işlenmediğinden.Koca devlet sızması için genel ev patronu yaratıyor en usta suikastçisinden.Aynı şekil yonkou larda dof ya da ona benzer adamlarla devlete sızıyor.Sadece korsan-denizci-devlet olmayışı seriyi güzelleştiren.Baya taht oyunları döndürdü mangaka.2.olay yıldırım.Eğer judge ölmüşse o yıldırımdan,Enel=amiral abi.Hakkı yenmiş en birinci karakter gelmiş geçmiş.
 
Bölümü ancak görebildim. Yorumları okudum da bazıları ne gördüğünü bilmiyor herhalde. Luffy tek vuruş yapabilmek amacıyla g4'e giriyor ve sonrasında çıkmak zorunda kalıyor. Kendi isteğiyle çıkıyor gibi değil. Gücü yeterli olmadığı için çıkmak zorunda kalıyor. G4 haki ile çalışan bir teknik. Haki kullanamayacak kadar bitkin bir halde olduğu anlaşılıyor burdan.

Ayrıca Big Mom'a g4'ün yeterli olmayacağı zaten ortada. Ama harbiden şurdaki sahneden yaptığınız çıkarımlar ciddi derecede sorunlu gözüküyor.

Ayrıca Luffy'i uyuyorken çizmesi felan buna hazırlıkmış gibi duruyor.
 
Haftaya luffy ve geride kalan hepsi katledilir ve ölür tam bu sırada zoro wano kralını yener ve mağaradaki kutsal kılıcı alır gider bm tek atar kk zoro olur.The end.
 
Luffy baygın düşmese bm nin sözlerinden sonra asla kaçmazdı hem luffynin kaçmama olayı pek sarsılmadı hem de yonkounun itibarı. çok iyi Oda :alkis:
 
Linlin zaten sertliğinin üzerine bir de koka ekleyince nerdeyse elmas kadar sert olmuştur. Luffy'nin aşamaması normal o yüzden KingKong ile biraz zarar verebilirdi diye düşünüyorum.

Wb'den artı yanı sertliğinin iyi olması ama Wb kadar veya Kaido kadar dayanıklı değildir ama sertlik sayesinde o açığı kapatır diye düşünüyorum.

Saldırıları önceden de söylediğim gibi yetersiz. Şuan amirale yakın güçte ama amiral etmez izlenimi verdi. Wb'nin meyvesiz hali ayarındadır. Ruhları çekince ise bir yonkounun tam anlamıyla ne olduğunu görürüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık