İş çıkışı onu yeyip üstüne portakal suyu içiyor Adanalılar40 yıllık müşebbek kerhane tatlısı olmuş. Gerçi yöreden yöreye değişiyor adı ama ona kerhane tatlısı dedirtmem ben
İş çıkışı onu yeyip üstüne portakal suyu içiyor Adanalılar40 yıllık müşebbek kerhane tatlısı olmuş. Gerçi yöreden yöreye değişiyor adı ama ona kerhane tatlısı dedirtmem ben
Hatay-Adana arasi üç saatlik yol. Bu kadar fark olacağını beklemezdim. Bizim burada onun yanında hiç bir şey içilmez. İçene garip garip bakarlar. Zaten bir şey içince içindeki şeker yüzünden içeceğin tüm tadı kaçıyor. Nasıl içiyorsunuz anlamadımİş çıkışı onu yeyip üstüne portakal suyu içiyor Adanalılar
Diyarbakır da ye birde künefeyi. Çok iyi yapıyorlar.Zevkler, renkler ve tatlılar o zaman
Abi Hatay'lı olan var mı ? Hatay dışında nerede künefe görsem kadayıftan bozma 1-2 cm kalınlığında bir şey getiriyorlar. Yer misin yemez misin ? Bir de Mersin'liler de şanslı bu konuda. Orası da Hatay kadar olmasa da güzeldir.
Senin hesabın eksi sahibidir :/ Sen ne seviyonBunu kim yazdı la hayatım da kazandibi yemedim la ben
Hiç bir şeySenin hesabın eksi sahibidir :/ Sen ne seviyon
Gidersem aklımda olacak mutlakaDiyarbakır da ye birde künefeyi. Çok iyi yapıyorlar.