Fuji kumar oynamış Maynard ile 1 gelince peşine düşmemişler bizimkilerin Maynard da sevmemiş bu durumu Fuji de erkek adam oynadığı kumarın (zar atmışlar işte zarın diyor) sonucuna uygun hareket eder falan diyor. Pek başka bir durum yok şimdilik.Arkadaşlar sizden bir ricam olcak benim ing yok bazı arkadaslarında yoktur türkçe sinide yazarsanız cok mutlu olurum tabi kuralara aykırı değilse
ben google çeviriden çeviriyorum bazı cümleler devrik olsada anlaşılıyor.. Chrome kullanıyorsan sağtıkla türkçe diline çevir oku.. tabi İng. olan arkadaşlar çevirisinide koysa süper olur.Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Benim ing. yok, bazı arkadasların da yoktur. Türkçe'sini de yazarsanız çok mutlu olurum tabi kuralara aykırı değilse.
Adamlar Roger'ın oğluna teklif etmişler zamanında :/Savaşta bile sırf Dragon'un oğlu olması sebebiyle "kötü kan" ilan edilip öldürülmek istenen birine "gel hükümetin tarafında ol" teklifi geleceğini sanmam. O yüzden de ikinci ihtimal diyorum.
O zamanlar bildiklerinden şüpheliyim.Adamlar Roger'ın oğluna teklif etmişler zamanında :/
Cok iyi yaSanji kim ?
Fujitora,Maynard'la kumar oynuyor Fuji diyor ki: Eğer 1 gelirse Luffy'lerin peşinden gitmeyeceğim sonra 1 geliyor.Maynard'da atar yapıyor.Fujitora'da erkek adam kumarın sonuçlarına katlanır gibi bir şey söylüyor.Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Benim ing. yok, bazı arkadasların da yoktur. Türkçe'sini de yazarsanız çok mutlu olurum tabi kuralara aykırı değilse.
Hadi ya. Bu mangada geçti mi? Ben ilk defa duydum bunu. Kaçırdım demek ki. Gerçi Luffy'ye teklif etseler ne olacak, Luffy'nin işi olmaz. Adam coolAdamlar Roger'ın oğluna teklif etmişler zamanında :/
Issho'ya den den mushi ile bağlansak da iddaa tüyosu alsak. Adam büyük kumarbaz.Fujitora,Maynard'la kumar oynuyor Fuji diyor ki: Eğer 1 gelirse Luffy'lerin peşinden gitmeyeceğim sonra 1 geliyor.Maynard'da atar yapıyor.Fujitora'da erkek adam kumarın sonuçlarına katlanır gibi bir şey söylüyor.
Vegas'a gidersem yanıma alacağım tek adam Fuji olur heraldeIssho'ya den den mushi ile bağlansak da iddaa tüyosu alsak. Adam büyük kumarbaz.