Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Kaido'yu teke tekte aldı demek için önce Kaido'ya Luffy'den başka 13 kişinin dalmamış olması gerekiyordu arkadaşlar. Ufak bir ayrıntı ama belirteyim dedim.

İkinci mesele, bundan sonra da Luffy hala Kaido'yu teke tekte indiremez. Araya Yamato'lar, Law'lar, Zoro'lar girebilir. Çok kaptırmayın kendinizi.
 
Linlin: Ma~ma~ma...hahaha
Linlin: Prometheus...
Linlin: ...You're adorable <3
Linlin: What the hell is Zeus doing? Useless bum!!
Prometheus: Mama, my thoughts exactly!
Linlin: That guy is clumsy, daft and always holding us back
Prometheus: Mama, I have a favor to ask~!
Linlin: Oh? What is it?
...!?

Killer/Kidd: Huff...Huff...
Kid: What is this? (The clouds are converging...?/What is up with the clouds?)
Killer/Kidd: Huff...Huff...
Kid: What is this? The clods are converging...?
Havadaki değişiklik luffy vs kaidodan değilmiş. Başka bir olay var. Amiral veya dragon gelmiş olabilir.
Koca Ana sonunda ciddileşmiştir belki,Kadını hiç ciddi görmedik sonuçta.
Ben de Cavit gibi düşünüyorum, Linlin ile ilgilidir. Prometheus Linlin'den yeni bir Zeus yaratmasını istemiş olabilir. Fakat sonraki sayfada Luffy'nin baygın hali var belki de Luffy'nin kral hakisiyle ilintilidir.
Hani laf olsun torba dolsun diye demiyorum veya birilerini kızdırmak için demiyorum ama Kaido'ya çizik atan sadece bir tane kılıç var gibi gibi tek yönlü kesilmiş hangisi kesti acaba? :D
Buna dikkat etmemiştim :D fakat haklısın. İyi fark etmişsin.
 
Kid Teach in gemiyi görecek . Teach Kid in meyveyi alacak. Dünyanın kutuplarını degiştirecek. Deprem in ittirme karanlık ve manyetizmanın itme çekme gücüyle süper mıknatıs olacak . Uygulanan kuvvetten Raftel ve Raftel den bir önceki ada görünür bir hizaya gelecek.
Kid ile Killer bence tüyecekler, siz durun biz Linlin'in peşinden gidiyoz diye ayak yaptılar. Zaten hava bozdu falan diyolar, dönmeyince bizi öldü sanarlar diye tüyecekler. :D
 
Asura zaten normalde tek kesik atıyor göğüs boyunca. Adam dünyanın en güçlü yaratığını en güçlü halinde, hem de kendisi tüm kemikleri kırıkken son gücüyle yarıp kalıcı yara bırakmış diz çöktürmüş. Hala beğenmiyorsunuz.

9 kılıçtan hangisi kesti diyenlere de kakunun bedenini gösterelim. Tek kesik var. Asura tüm kılıçları tek de birleştiriyor. Her biri ayrı kesmiyor.

 
Asura’nın hayali kendisinden daha iyiydi. Yıllarca bekleyip böyle bir şey almak hayal kırıklığı yarattı bende, Zoro’nun bitmediğini düşünsemde asura bu kadar basit geçiştirilmemeliydi.
 
Ashura’dan menun olmayanlara söylüyorum. Dua edin sanji’nin diable jumbe’sı gibi çöp olmadı.

Sanji kendi hakisini ve fiziksel gücünü pek arttırmamış. O açığı sıradan saldırılara diable jumbe koyarak, nihai saldırı için de hell memories icat ederek kapatmış.

Zoro kendini güçlendirmiş iki yıl. Bi zahmet onun üstüne bi de yeni ashura tekniği çıkmasın. Ben de gear 4’ün karşılığı olarak belki ashura mod açar diye ufak bi ihtimal veriyordum ama öyle bişey olmaması normal.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık