Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Novalar çok iyi iş çıkardı.

Whitebeard karşısında bu kadar iş çıkarabilirler miydi, bence mümkün değil. Yaş ve tecrübe farkı koyuyor.

Serumlu WB bu ikisinden güçlüymüş sanırım.
 
Luffy gibi rakip can sıkıcı bir tip oluyor. Vuruyorsun kalkıyor, vuruyorsun vurduğunda birşeyler kapıyor. Düşüyor koruyorlar, kalkıyor kanatıyor. Tekrar düşüyor tekrar kalkıyor. Her defasında ek artı birşeylerle geliyor. Böyle rakip cidden zor ve çekilmez oluyor. One Piece, Luffy'nin efsanesine giden yolda gelişen olayları anlatan seri olmasa cok abarti olmuş derdim.
 
Kalıcı hasar olayına şöyle bakmak lazım bu iki yonkou yani Kaido ve Bigmom vücutlarını muhtemelen bu kral haki ile koruyorlar, Bigmom'ın koruması doğuştan içgüdüsel olarak olabilir Kaido ise bunu bilerek yapıyordur. Zoro bu savunmayı geçince yada başkası bu savunmayı geçince kalıcı iz bırakır ama o savunmayı geçmek için de çok güçlü ataklar yapmak şart, bu atakların da yakıtı Kral haki oluyor.

Kral haki bu bölüm tanrı mertebesine ulaştı güç olarak.
 
Şeyi anlamadım içten patlamalı haki ile kral hakiyi kullanmak aynı şey mi? Luffy Hyo dayının söylediklerine gidiyor bir anda içten patlamalı kullanıyor gibi ama bize kral haki kullanılıyor denmişti.
 
Luffy gibi rakip can sıkıcı bir tip oluyor. Vuruyorsun kalkıyor, vuruyorsun vurduğunda birşeyler kapıyor. Düşüyor koruyorlar, kalkıyor kanatıyor. Tekrar düşüyor tekrar kalkıyor. Her defasında ek artı birşeylerle geliyor. Böyle rakip cidden zor ve çekilmez oluyor.
Adam lastik. Kemikleri kırılmıyor. Bilinci geri gelince acıya dayananildiği ve enerjisi olduğu sürece ayağa kalkabilir. Aslında bunu en kolay luffy yapar. Meyvesi buna imkan veriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık