Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Askerlik

O kadar para vereceğinize gidin askerlik yapın bence. O kadar da kötü değil askerlik. Ya hiç gitmeyip direkt para ile bitirin bu işi ya da direkt askere gidin. Yarısı parayla geri kalanını başka yolla yapmak iş değil. Her türlü o stresi yaşarsın zaten(eğer bir ay yapacaksan).
 
Hadi bakalım gençler hayırlı olsun. 28 gün olayının kaldırılma ihtimali var diyorlar. Yeni köye eski adet olur öyle olursa zaten ama buna şükür. 93 lülere kadar herkese hayırlı olsun.
94 lü kardeşlerimiz üzülmesin herşeyde vardır bir hayır.
 
Nabız yokluyorlar, herkesi mutlu etmeye çalışıyorlar. Bedelliye söylenen kesim olduğu için böyle 1 aydan açtılar ama o süre düşer daha 15 gün falan olur.
 
O 25 günde iyice bir terletsinler, hayatları boyunca unutamasınlar:oleyo2:

Dikkat edin de travma sonrası stres bozukluğu yaşamayın :p

Ben yaptım da ne kötüydü be, alt devremiz gelinceye kadar her gün tuvalet yıkadık sabah akşam. İzmarit topla, nöbet tut, hangarı yıka, spor yap, koğuşları yıka, eğitim yap...

Bir de yazıcıydım usta birliğinde.
 
askerliğe savaş olsa giderim ama barış halinde ne gerek var gitmeye. savaş çıkınca gideriz gibi cümleler bana göre çok saçma geliyor çünkü barış halindeki askerlik zaten herhangi bir savaş ihtimaline karşın yapılıyor hadi diyelim barış zamanı kimse askere alınmıyor birden savaş patlak verdi bu devlet seni eğitmek için sıraya dizmek,silah tutmak,rütbe farkı gibi temel eğitimleri bunca insana o halde nasıl versin bu kadar zaman kaybını o kadar kişiyi o atmosferi tatmamış insanlar birden nasıl alışsın o yüzden arkadaşlar barış halindeki askerliğin asıl amacı savaş durumunda sivildeki insanların birden askere alındığında yabancılık çekmeden sıraya nasıl girilir silah nasıl tutulur sökülür takılır bunu öğretmektir. ben birliğime 10 gün sonra teslim olucam henüz askerliğimi yapmadım ve bu düşünce bana çok mantıklı geliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık