Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Rayleigh Zirve Döneminde Hangi Seviyededir?

Sizce ?

  • Korsanlar Kralı Seviyesindedir.

    Kullanılan: 34 7.6%
  • Yonkou Seviyesindedir.

    Kullanılan: 272 61.0%
  • Amiral Seviyesindedir.

    Kullanılan: 119 26.7%
  • Amiral Alamaz.

    Kullanılan: 21 4.7%

  • Kullanılan toplam oy
    446
Serinin zirvesi olan KK'nın sağ kolu bu +1
Amiral ile dövüşüyor ve bu amiral Kizaru. Kizaru başıma büyük bir bela aldım tarzı konuşma yapıyor bu +2
Yıllardır nerede ne yaptığı istihbaratı denizcilere geliyormuş lakin adama hiç dokunmamışlar. Sebebini de Garp genç denizciye açıklıyor. "Sence denizciler iki efsaneyle birden mücadele edebilir mi?" Bu konuşma WB=Rayleigh denklemine çıkmaz doğru ama Rayleigh'i indirmek için bir amiralin yeterli olmayacağına da mesaj anlamı taşıyor. Zira bir amiral yeterli olsaydı çok önceden yollarlardı. Yaşlı haline bir amiral göndermeyen denizciler en güçlü olduğu zamanda ne yapabilirler merak ediyorum? bu da +3
Hacım amiral dengi birisine hiçbir amiral saldıramaz. Bu şeye çıkıyor neden 3 amiral yonkoya saldırmıyora çıkıyor. Amiral bunu göze alıyor mu ki rayleigh ile dövüşmeyi. İki amiral dövüşü bile 10 gün sürüyor. Rayleigh bir efsane bu doğru ama bu demek değildir ki yonko gücünde. Kata da tek gezse yine bir amiral saldırmaz. Hem rahleigh aktif bir korsan değil. Eğer ortalığı karıştırıp yaksaydı amiraller kesin ona karşı önlem almaya çalışırdı. Fujitora bile saboyu yakalamaya çalışmadı. Amiraller kafalarına göre hareket ediyor. Dostum her kişiye amiral yollayabilirler önemli olan bu kişiye değer mi veya amiral bunu istiyor mu ki. Her defasında şunu gördük ki amiraller gerek duymadıkça kimseyi yakalamaya çalışmıyor. Kuzan-kizaru-fujitora da bunu gördük. Akainu ise direk öldürüyor. Bm ateş güneşin üstüne biniyor ve hasar almıyor hiçbir şeyden kaido desen ölmüyor shanks desen yazar nasıl tanımlayacağını bilmiyor teach en güçlü 2 meyveye sahip. Yani olağan üstü bir durum gerekiyor yonko olmak için. Roger bile yonkoydu ve korsan kralı oldu. Bu demek değildir ki roger diğer yonkolardan çok daha güçlüydü biraz güçlü olsa yeterli bu hedef için. Hem wb den güçlümüydü onu bile bilmiyoruz daha. Wb gibi birinin sağ kolu marco o zaman marco amiral seviyesi mi oluyor ? Tabi ki hayır. Ama herkes wb korsan kralı olabilirdi diyor yani illa sağ kolun yonko seviyesi olması gerekmiyor. Dostum umarım derdimi anlatabilmişimdir :) kesinlikle rayleigh küçümsemiyorum iki elin parmak sayısı kadar adam yener anca rayleigh reisi.
 
Hacım amiral dengi birisine hiçbir amiral saldıramaz. Bu şeye çıkıyor neden 3 amiral yonkoya saldırmıyora çıkıyor. Amiral bunu göze alıyor mu ki rayleigh ile dövüşmeyi. İki amiral dövüşü bile 10 gün sürüyor. Rayleigh bir efsane bu doğru ama bu demek değildir ki yonko gücünde. Kata da tek gezse yine bir amiral saldırmaz. Hem rahleigh aktif bir korsan değil. Eğer ortalığı karıştırıp yaksaydı amiraller kesin ona karşı önlem almaya çalışırdı. Fujitora bile saboyu yakalamaya çalışmadı. Amiraller kafalarına göre hareket ediyor. Dostum her kişiye amiral yollayabilirler önemli olan bu kişiye değer mi veya amiral bunu istiyor mu ki. Her defasında şunu gördük ki amiraller gerek duymadıkça kimseyi yakalamaya çalışmıyor. Kuzan-kizaru-fujitora da bunu gördük. Akainu ise direk öldürüyor. Bm ateş güneşin üstüne biniyor ve hasar almıyor hiçbir şeyden kaido desen ölmüyor shanks desen yazar nasıl tanımlayacağını bilmiyor teach en güçlü 2 meyveye sahip. Yani olağan üstü bir durum gerekiyor yonko olmak için. Roger bile yonkoydu ve korsan kralı oldu. Bu demek değildir ki roger diğer yonkolardan çok daha güçlüydü biraz güçlü olsa yeterli bu hedef için. Hem wb den güçlümüydü onu bile bilmiyoruz daha. Wb gibi birinin sağ kolu marco o zaman marco amiral seviyesi mi oluyor ? Tabi ki hayır. Ama herkes wb korsan kralı olabilirdi diyor yani illa sağ kolun yonko seviyesi olması gerekmiyor. Dostum umarım derdimi anlatabilmişimdir :)
Çok güzel anlatabildin bence . Ama Yonkou seviyesinde olmadığını da kanıtlamaz bu . Şuan şöyle bir çıkarım yapsak yanlış olmaz bence. Şuan ki Yonkou'lar bir birisine adam akıllı üstünlük sağlayamıyor. Ama Roger bunu başardı. Bunun sadece Roger tarafından yapıldığını ima ediyorsan sen bilirsin ancak belli ki tayfası da aşırı güçlüydü. Bu tayfanın başı Reyleigh . Yani Amiral seviyesi altında demek saçma ama gençken Yonkou seviyesinde olmadığını iddia etmek de pek mantıklı gelmiyor bana. 2 Yonkou birleşip KK olaydı , belli ki birileri bunun için çabalardı. Bence durum böyle tabi ki. Kesinlikle Yonkou seviyesinde demiyorum ama Amiral'den güçlü olduğuna eminim.
 
20 yıldır eline kılıç almayan adam bir amiral tutuyorsa o adamın gençliğinden korkacaksin.

Ray>=Shanks (Shanks'tan güçlü olma ihtimali var)

Hadi gitsin bir amiral Shanks tek başına sokakta çiçek koklarken kıstırsın bakalım ne oluyor :oleyo:
 
O karasakal değişikliği neredeydi kaçırdık mı hiç hatırlamıyorum.Doğruysa baya ilginç.
Arkadaş kısmen yanlış bilgi vermiş doğrusu karanlık logiasi aynı diğer logialardan farkı olmayacak ve hiç acı hissetmeyecek şekilde tasarlanmış sonradan çok güçlü olacağı için karanlık logiasina 2 kat acı tam logia olamama dezavantajını vermiş Oda.
2 kat acı diye bir bilgi yok, daha fazla acı alıyor bunun kat sayısı nedir bilmiyoruz. ''Yanlış bilgi'' vermeyelim.

One Piece Green'de geçiyor. 3 Amiralin bile yenemeyeceği kuvvette denmiş Karasakal'ın ilk tasarımı için. Aynı diğer logialar gibi olsa herhalde 3 tane logia'nın bir logiayı yenmesi gerekirdi, gücü daha üstün olduğu için böyle bir bilgi geçmiş. Burada ''kısmen yanlış'' bir bilgi bulunmuyor, tam aksine diğer logialar gibi demek yanlış bilgi vermek olur.

Ancak E.Oda aşırı güçlü bir karakter yaratmak istemediği için vazgeçmiş, lakin seri sonunda bu güce ulaşılmaması için bir sebep yok.
 
Son düzenleme:
Roger ve Beyazsakal'ın gençliği neden alamasın?

Luffy'nin Zirve Savaşında 3 Amiralin karşısına çıkması, ve Aokiji'nin henüz bunun için daha çok yolun var demesi, E.Oda'nın bir bakıma Luffy'nin gideceği yolu gösteriyor. 3 Amiral ile aynı anda dövüşecek bir seviyeye gelinmemesi için hiçbir sebep görmüyorum.

Yonko olmayan Karasakal Garp ve Sengoku'ya aynı anda meydan okuyorsa, aynı şekilde Shiki'de öyle, Korsan Kral için 3 Amirale karşı savaşmak imkansız değildir.

Karasakal'ın ilk tasarlanışında tek meyveliyken 3 Amiralin gücünün bile kendisine yetmeyeceği şeklinde bir bilgi vardı, bu sonradan değişti ve Karasakal'a deprem gücü de eklendi. Değişiklikler normal, önemli olan ana fikir.
Seriyi ben yazmıyorum ama benim serinin güç dengelerinden yaptığım çıkarıma göre iki amirali Roger veya genç WB bile alamaz. Aokiji'nin o sözünden ''(amirallerin de içinde bulunduğu) zirveye daha çok yolun var'' anlamı da çıkar. KK vs 3 amiral fikri bile komik bana kalırsa. Meydan okumak ayrı, dövüşebilecek olmak ayrı, yenmek çok ayrı. Meydan okumak kısmı bir argüman bile olamaz. Jack, Fujitora ve Sengoku'nun olduğu gemiye saldırdı. Meydan okudu ancak yenildi. Son kısım nerede geçiyor?
 
Bana şunların cevabını ver hacım:

1- Rayleigh'in yerini denizciler uzun zamandır biliyorken neden hiç bir şey yapmamış?
2- Rapor Garp'a geldiğinde neden karşı hamle düşünmüyor?
3- Garp denizciler iki efsaneyle birden başa çıkabilir mi? derken neyi kastediyor?
4- Madem Kizaru tek başına nefes nefese kalan Rayleigh'i alabilirdi neden Rayleigh tek başınayken zorlamadı?
5- Rayleigh Kizaruyla dövüştükten sonra mekanında kalmaya devam etti? Sence neden?
6- Korsanlar kralının sağ kolunun seviyesi nedir?
1)Uzun zamandır biliyorlar bilgisi nerede geçiyor? (İki yıl öncesinden bahsediyorum)
2)Garp inanılmaz rahat biri, Rayleigh de yaşlı bir adam. Kendi haline bırakılmasının daha iyi olacağını düşünüyor olabilir. Garp'a şimdi sorsan ''kim uğraşacak şimdi Rayleigh'i tutuklamakla'' der.
3)WB büyük tehditti. Gerçekten de neden Rayleigh gibi birini daha karşılarına alsınlar?
4-5)O dövüşün nasıl sonuçlandığını ikimiz de bilmiyoruz. Büyük ihtimalle WB'ye karşı hazırlık içine girdiler. Rayleigh hala o bölgede yaşıyor. Sence iki amiral gidip, Rayleigh'i yenip Impel Down'a götüremez mi? Bence yapabilirler. Sence tüm denizciler Rayleigh'i tutuklamaya teşebbüs etmekten mi çekiniyorlar? Oda'nın yaptım oldularından biri bu da.
6) Gençliğinde Amiral seviyesidir. Bir ara Yonkou seviyesi diye düşünüyordum ancak güç seviyeleri işlendikçe Amiral ve Yonkou güç seviyeleri birbirine daha yakın görünmeye başladı. Bir de Yonkou'lar harbiden KK potansiyelinde olan değişik kişiler. BM ve Kaido gibi canavarlara baksana. Nasıl inecek bunlar diye merak ediyor insan. Amiraller sanki daha insani :D
 
WB-Marco ve Roger-Ray örneği aynı değil.Marco ve WB arasında ast-üst ilişkisi daha fazla.Roger ise Ray'a direk ortak diyor.Luffy-Zoro ve Roger-Ray ilişkisini diğer yonkoların kaptan-sağ koluyla bir tutmak yanlış.Oda bu iki tarafın ilişkilerini daha farklı çiziyor bu da doğal olarak güç dengesine yansıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık