Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 910: Wano Ülkesi'ne Doğru

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümün çizimleri iyi olması ne kadar önemli? Çizimler ikinci plandadır benim için. İçi boş bir bölüm. Ambalajı güzel olan ve pahalıya satılan ancak tadı olmayan çikolata gibi.
Dünya toplantısına katılanları öğreniyorlar. Sanji'nin kendisinden tiksinmemi sağlayan yüz ifadelerini görüyoruz. Elinde kılıç tutan maymun ve Mera Mera yemiş bir köpek.

Ancak Hasır Şapkalar'ın girişi nasıl güzel olurdu, orasına da net bir yanıt veremiyorum. Giriş kısmı ele geçirilmesinin zor olduğunu göstermek için ideal. Dalgalar, dar yol ve şelaleye karşı yukarı çıkılması bunu gösteriyor. O zaman keşke ilk sayfaları az tutup bir sayfa dahi olsa tayfanın kalan yarısına ne olduğunu gösterseydi.

Kötü bir bölüm ancak Sanji sağ olsun çok kötüye verdiriyor. Düşümdüm ve Orlumbus'un hatrına kötü diyorum.
 
Ben Sanji'nin yaptıklarını komedi olarak görmüyorum artık dostum :) Daha çok cıvıklık ,sululuk ne bilim böle çok itici gelmeye başladı veya biz çok büyümeye başladık :)
Sen de haklısın ama Oda kullanıyor Sanji'yi bu konularda maalesef. Ama yalan yok, şu sayfadaki orta panle ve en alt orta panel tepkileri benim çok hoşuma gitti :) : https://jaiminisbox.com/reader/read/one-piece-2/en/0/910/page/4
Mesela ben, Luffy'nin bu tarz gülüşmlerini sevmiyorum pek artık. Nasıl Sanji'yi ''cıvıklaştırıyorsa'', Luffy'yi de''çocuklaştırıyor'' bence: https://jaiminisbox.com/reader/read/one-piece-2/en/0/910/page/5 (orta sol sanel)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık