Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894: 00.05

Bölümü Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün paylaşmıştım ama yeterli ilgi alamadığı için tekrar paylaşacağım :a:

Böyle olmaz büyük ihtimal çünkü formun adı ile formun görünümü arasında mecazi bir ilişki var sadece. G4 tankman mesela zerre tanka benzemiyor hatta biraz andırmıyor bile sadece formun özellikleri biraz benziyor diye tankman adını kullandı. Yani burda kıvrak bir form göreceğiz görünümü ile yılanın bir ilişkisi olmayacak yani.
 
Benim demeye çalıştığım da bu :good: görünüm olarak tanka andırıyor. Ben orda yanlış bir cümle kurdum biraz andırıyor olacak o hiç andırmıyor yazmışım. Op de büyük kavramı nasıl onu da bilmiyoruz o yüzden luffy ye büyük yapılı diyebilirmiyiz onu da bilmiyorum fakat normal boyuna göre büyük ve daha yapılı bir form tankman. Görünüm olarak yine bizim luffy olarak kalıyor ve aman aman bir değişim geçirmiyor. Arkadaşın attığı resim ise yarı yılan olmuş pençeleri olan biriydi yani luffy likten çıkmış tuhaf birşeydi. Luffy forma geçerken bunu mutasyon geçirmeden yapıyor yani şekil değiştirerek yapıyor ya bir yerlerini şişirerek ya da zayıflatarak. Snake man de yine yılana andıran özellikler taşıyacaktır tankman gibi ama mutasyon geçirmeden.
 
Arkadaşlar izninizle bir teori sunacağım Katanın babası hakkında biliyorsunuz ki kata ağzını saklıyor çirkin göründüğü için fakat burada yanıldığımız bir şey var Katanın ağzında sorun yok dişlerinde var yani dişleri olmasa ağız yapısı normal dişlerine gelirsek ben Katanın zamanında dişlerini söktüğüne ama yeniden çıktığı için saklamayı seçtiğini söylüyorum bu yüzden katanın babası bir balık adamdır .
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık