Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladım, benim aklımda Kid'lerden sonra Oruç'la kapışmış diye kalmış. O yüzden Oruç'un galibiyeti üzerinde çok durmadım.
Eğer dediğin gibiyse muazzam iş yapmış valla.
Snack'in Kidlerle karşılaştığı geçmiyor. Kidlerin yenildiği geçiyor sadece. Smoothie falan da gelmiş olabilir. Belirsiz orası. Bir de adalar falan çok olduğu için sürekli aynı kişinin gitmeme olasılığı da var.
 
Aynen iyileşmek için Anka olmaya gerek yok. Doflamingo tel tel meyvesiyle bile iyileşebiliyorken ne gerek var Anka olmaya.:D
İyileşmek için Anka olmaya gerek yok dedin de. Zoan uyanışı olarak ID'de ki muhafızların kendilerini iyileştirme özellikleri vardı uyanış sebebiyle. Belki iler de bunun Zoan'a özel olmadığını uyanışında seviyelerinin olduğunu Luffy'nin iyileşme hızını çok fazla arttıracağını(dövüş anında falan) görebiliriz belki.
 
İyileşmek için Anka olmaya gerek yok dedin de. Zoan uyanışı olarak ID'de ki muhafızların kendilerini iyileştirme özellikleri vardı uyanış sebebiyle. Belki ilerde bunun Zoan'a özel olmadığını uyanışında seviyelerinin olduğunu Luffy'nin iyileşme hızını çok fazla arttırdığını (dövüş anında falan) görebiliriz belki.
Öylesine dedim ama olabilir belki. Yine de hiçbiri Marco seviyesinde değildir.

@kuroashi.no.sanji1993

Dur hacı dur tartışma başlatmak istemiyorum. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık