Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Marshall D. Teach (2 Yıl Sonrası)

Akainu vs BlackBeard (2 yıl sonrası)


  • Kullanılan toplam oy
    181
Akainu'nun meyvesi iptal olsa bile öyle kolay kolay depremle yenilmez hemen. Bb'nin uyduruk yumruguyla feleği şasan ace değil bu adam. Uzun bir savaş olur iki tarafta hasar alır baya. Denk adamlar bunlar, ne sonuç çıkarsa şaşırmayacağım bi vs olur.
2 yıl sonrası yazıyor bilmem okudun mu, yani normal attığı yumruğun depremli halini Akainu'nun boynuna çakacak ve boynunu kıracak, en fazla 3 defa vurur, Akainu yarıktan içeriye bir daha dönmemek üzere düşer.
 
2 yıl sonrası yazıyor bilmem okudun mu, yani normal attığı yumruğun depremli halini Akainu'nun boynuna çakacak ve boynunu kıracak, en fazla 3 defa vurur, Akainu yarıktan içeriye bir daha dönmemek üzere düşer.
Okudum. İki yıl önce zaten akainu'nun uzaktan tek atıp geçeceği bir adamdı bb, aynı magellan karşısında olduğu gibi. İki yıl sonra da tek atılacak adamdan, tek atacak kıvama geldiyse bb helal olsun derim. Bb daha tecrübesiz, en ileri seviyelere gelmesi için normal şartlarda daha bir kaç sene daha geçmesi gerekir. Ama gelişimi ana karakter gibi olduğundan 1 yıla kadar en güçlü yonko bile olabilir. Ama şu an bi shanks veya kaido değildir.
 
Okudum. İki yıl önce zaten akainu'nun uzaktan tek atıp geçeceği bir adamdı bb, aynı magellan karşısında olduğu gibi.
Ne tekinden bahsediyorsun, oldu olacak yarım atsın, Ivankov bile kalktı yarım saat Akainu ve Magellan ile dövüştü, sen tekten bahsediyorsun.

Magellan'ın daha sonra hayatının dayağını yediğini, ve yüz şeklinin değiştiğini hatırlatmama gerek var mı ? Ama sonra nereden biliyorsunuz BB'nin yaptığını oluyor, adam Level 6'ların en güçlülerini kafeslerden tek tek seçip almış, ve Impel Down'da geriye kalan tek güç haline gelmiş, geri kalanlar ya kaçmış yada Level 6 kafes dövüşlerinde etkisiz hale gelmiş, haliyle Magellan'a hayatının dayağını attıranda bu adamlardır heralde. Ama neymiş Magellan tek atmış, haticeye değil neticeye bakmak lazım, Teach Impel Down'a girdi, istediklerini aldı, Magellan'ı komaya soktu mu ? Soktu, o zaman tekmiş, ikiymiş buna bakmam ben.

Akainu madem 2 yıl önce rahatça alacaktı, ne diye Bonney ile yetinip, BB'nin peşinden takip etmeye başlamadı, pek istekli göremedim ben Akainu'yu BB'yi kovalama konusunda, Luffy konusunda kimse tutamıyordu halbuki, demek ki o da pek emin değildi sonucundan ki BB ve tayfasının Akainu'yu alacağı bir gerçek, Akainu hükümetin emirlerine uyarak gitti, yoksa kendide biliyordu orada Akainu'yu zıplatacaklarını, ama Teach tayfasından herhangi birini gereksiz yere riske atıp, gerçek amaçları olan hızlıca yeni dünyayı ele geçirme işinden geri kalmamak adına gereksiz bir dövüşe girmedi, bu kadar basit.

Bu adam 2 sene önce bile karşısında hem Sengoku hem Garp'ı almış, Marinefordu salıncak gibi sallamış çekinmemiş, Akainu şu hareketin yarısını yapabilir miydi, cevap bariz.

 
Son düzenleme:
Hahaha ciddi misiniz yaa :D WB'nin depremini 2 defa yiyince yamulmuş Akainu mu alacak Teach'i.Şu forumda yonkoların nasıl bi hayvan olduğu ancak onlar sahaya indiklerinde anlaşılacak sanırım :D Yaşlı WB'nin aslında sadece buz dağının görünen kısmı olduğunu anladığınızda napacağınızı merak ediyorum.İnşallah görmek nasip olur. :) Yani ben bu forumda sadece 6 aycık bulundum ama şimdiye kadar sonucu bu kadar net vs yi çok az gördüm. :(

Şu Teach muhtemelen Luffy'nin son rakibi.Çünkü adamın meyve özelliği resmen Luffy için o meyveye verilmiş.Eee sadece Luffy'yi etkileyecek değil ya bu nitelik.Akainu'yu çekip depremi gömdüğünde de desin bakalım Akainu "Binim miyvimin siniri sınsızdır" diye.Şu an gitse Akainu BB Shiryuu'ya bırakır la Akainu'yu.Bu kadar da eminim bundan :) Kendisi ze hahaha diye güler sadece Shiryuu'nun Aka'yı dövüşü karşısında. :(
 
Bilader karakteri sevmezsin anlarım da yersiz eleştirmeyi anlamıyorum. Adam dokundu mu organ götürüyor sen hala Jinbei diyosun. Jinbei bi kaç sn durabildi ve eli ne hale geldi tekrar bakmanı istiyorum. Vurdumu organ alan bi adamdan bahsediyoruz ve rakibi de normal insanlardan 2 kat fazla acı alıyor.
Gidip göğsüne çakarsa alır. Ben onu yapamaz diyorum zaten. Karşındaki yonkou ve 2 meyveside Magmayı dururabilcek meyveler. Teach gene bir mallık yapmazsa öper Akainuyu. Her olayıda karakteri sevmemeye bağlamanız komik. Ben Teache bayılıyom sanki. Tuhaf yani.
 
Teach 2 yıl sonra boşuna Yonko olmamıştır, iyice hayvani bir güce ulaşmıştır, zaten potansiyali ve zekası (buna zekasını kötülüğe kullandığı da dahil) vardı. Bana göre tek dezavantajı da çok konuşması.
 
Şu ana kadar gördüklerimiz üzerinden değilde karakterlerin henüz görmediğimiz tam potansiyelleri üzerinden değerlendirirsek.Teach Akainu'yu 2 kere söker takar yerden yere vurur gibi duruyor :D

Hahaha ciddi misiniz yaa :D WB'nin depremini 2 defa yiyince yamulmuş Akainu mu alacak Teach'i.Şu forumda yonkoların nasıl bi hayvan olduğu ancak onlar sahaya indiklerinde anlaşılacak sanırım :D
Nickini unuttum Yonkoulardan çok büyük bir güç beklemiyorum diyen bi arkadaş vardı burda.Serinin 2.yarısını bunların üstüne kuracak diye cevap vermistim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Law he he öyle bi anlatıyonuz ki canı sıkılan marine yıkıyor OP'ta Akainu taşımış karargahı yeni dünyaya totosu yiyen gidip alsın bakalım :artiz:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık